Дмитро Тузов повернуся в ефір Радіо НВ

Дмитро Тузов повернуся в ефір Радіо НВ

10 Березня 2021
2572
10 Березня 2021
11:35

Дмитро Тузов повернуся в ефір Радіо НВ

2572
Переформатовувати чи оновлювати свої програми ведучий наразі не планує.
Дмитро Тузов повернуся в ефір Радіо НВ
Дмитро Тузов повернуся в ефір Радіо НВ

Журналіст та ведучий Дмитро Тузов 9 березня повернувся в ефір Радіо НВ. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа» 10 березня.

Тузов провів останній ефір наприкінці грудня 2020 року та в січні 2021 року виїхав до Німеччини. «Я не призупиняв співпрацю. У мене так склалися життєві обставини, що мені треба було виїхати. Редакція пішла на зустріч, фактично надала мені таку відпустку», – пояснив він.

Нині ведучий повернувся в свої проєкти – «Новий вечір» і «Дебати».

«Мене героїчно підміняли в ефірі. Павло Новіков завжди казав: "Я підміняю, але не заміняю Дмитра Тузова". З редакцією абсолютно все коректно. Більше того, вони мені дуже допомогли», – розповів Дмитро Тузов та додав, що переформатовувати чи оновлювати свої програми наразі не планує.

Програма «Новий вечір» виходить у прямому ефірі з понеділка по середу о 17:00, «Дебати» – у п’ятницю о 18:00.

Дмитро Тузов – журналіст, теле- та радіоведучий, член Незалежної медійної ради. Веде вечірній ефір на «Радіо НВ», тренер кількох медіапрограм для молодих журналістів, бере участь у створенні та розвитку Національного пресклубу України. Автор кількох документальних фільмів. 

Фото: Дмитро Тузов / Facebook  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2572
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду