Трамп назвав The New York Times «ганьбою журналістики»

Трамп назвав The New York Times «ганьбою журналістики»

10 Березня 2020
1676
10 Березня 2020
12:36

Трамп назвав The New York Times «ганьбою журналістики»

1676
Президент США Дональд Трамп назвав американське видання The New York Times «ганьбою журналістики» і «мертвою газетою».
Трамп назвав The New York Times «ганьбою журналістики»
Трамп назвав The New York Times «ганьбою журналістики»

Про це він написав у Twitter.

«The New York Times – ганьба для журналістики. Вони були мертвою газетою, коли я прийшов у політику, вони так і залишаться мертвою газетою, коли я піду через п'ять років. Fake News – ворог народу», – вважає Дональд Трамп.

Нагадаємо, передвиборчий штаб президента США Дональда Трампа 26 лютого 2020 року подав до суду Нью-Йорка позов проти американської газети The New York Times. Видання звинувачують у «наклепі» та у «надзвичайній упередженості та ворожості до штабу» через публікацію статті Макса Франкела від 27 березня 2019 року, у якій йшлося про розслідування справи щодо втручання РФ у президентські вибори в США 2016 року. Зокрема, про «всеосяжну угоду» між штабом Дональда Трампа та олігархією Володимира Путіна, яка передбачала російську допомогу в боротьбі проти Хілларі Клінтон в обмін на «нову проросійську зовнішню політику» та послаблення економічних санкцій, запроваджених адміністрацією попереднього президента США Барака Обами.

Фото: The New York Times

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1676
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вся правда про трампушку:
1478 дн. тому
http://poiskpravdy.com/doklad-myullera-videoversiya/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду