Дональд Трамп перервав брифінг через стрілянину поблизу Білого дому

Дональд Трамп перервав брифінг через стрілянину поблизу Білого дому

11 Серпня 2020
1478

Дональд Трамп перервав брифінг через стрілянину поблизу Білого дому

1478
Президента США вивели з зали для пресконференцій після повідомлення про стрілянину, натомість журналістів там замкнули.
Дональд Трамп перервав брифінг через стрілянину поблизу Білого дому
Дональд Трамп перервав брифінг через стрілянину поблизу Білого дому

Президента США Дональда Трампа ввечері 10 серпня перервав пресконференцію через стрілянину поблизу Білого дому. Про це повідомляє CNBC. 

Президента США евакуювали з зали через декілька хвилин після початку брифінгу, натомість журналістів на цей час замкнули в залі. Дональд Трамп повернувся на пресконференцію за дев’ять хвилин. «Фактично, була стрілянина, і когось доставили до лікарні. Я не знаю про стан людини», – сказав він та додав, що більше ніхто не постраждав. Після цього, президента США продовжив розмову з журналістами про стан економіки.  

Секретна служба розповіла, що вогонь відкрили біля паркану Білого дому: спершу до офіцера підійшов 51-річний чоловік, який повідомив, що має зброю. «Потім чоловік повернувся і побіг, витягнувши якийсь предмет зі свого одягу й пригнувшись так, ніби він збирався вистрілити», – йдеться в повідомленні.

Офіцер вистрілив у чоловіка, після чого, ймовірному, нападнику надали першу допомогу та госпіталізували до лікарні. Журналістам не відповіли на запитання, чи справді чоловік мав пістолет.

Як писав ДМ, 11 травня 2020 року президент США Дональд Трамп несподівано завершив брифінг після перепалки з журналістками CBS News Вейджією Цзян і CNN Кейтлін Коллінз. Перепалка розпочалася після того, як він запропонував американській журналістці азіатського походження «запитати Китай» про COVID-19.

Нагадаємо, у квітні 2020 року Адміністрація Дональда Трампа вирішила, що перед відвідуванням брифінгів президента США в Білому домі журналісти здаватимуть експрес-тести на наявність COVID-19.

Фото: стоп-кадр

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1478
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду