detector.media
12.04.2012 13:53
Прокуратура порушила кримінальну справу через розслідування Усова
За фактом службової недбалості посадових осіб СІЗО

Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб Київського слідчого ізолятора (Лук'янівське СІЗО) за частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України. Про це повідомив прокурор міста Києва Анатолій Мельник.

 

«Дана справа порушена у зв'язку з неналежним виконанням своїх службових обов'язків працівниками слідчого ізолятора, що призвело до порушення порядку та умов утримання ув'язнених. Розслідування кримінальної справи доручено слідчому відділу прокуратури міста Києва», - сказав він.

 

Нагадаємо, це сталося внаслідок перевірки прокуратури, яка була зумовлена журналістським спецрозслідуванням «В'язниця №1» журналіста ТВі Костянтина Усова.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», напередодні було відсторонено виконувача обов'язків начальника Лук'янівського СІЗО Євгена Домбровського.

 

Спецпроект Костянтина Усова вийшов у рамках програми «Знак оклику!» на телеканалі ТВі, у ньому було показано побут в'язнів Київського СІЗО № 13, більш відомого як Лук'янівська в'язниця. У 45-хвилинному фільмі показані реальні історії арештантів і тюремників, короткі відеоролики, записані прихованими камерами всередині СІЗО.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY