Одеському АТВ потрібен коректор, на якого «не наклався відбиток українізації»

19 Вересня 2011
9167
19 Вересня 2011
16:27

Одеському АТВ потрібен коректор, на якого «не наклався відбиток українізації»

9167
Одеському АТВ потрібен коректор, на якого «не наклався відбиток українізації»

Одеський телеканал АТВ шукає коректора, на якого «не наклався відбиток українізації». Відповідна вимога до кандидата на посаду міститься в описі вакансії на сайті каналу.

 

«Мы будем рады видеть вас на собеседовании, если:

- На вас не наложился отпечаток украинизации.

- На вас не только не наложился отпечаток украинизации, но вы к тому же уверенный пользователь ПК и Интернета.

- На вас не только не наложился отпечаток украинизации и вы уверенный пользователь ПК и Интернета, но и знаете, в каких случаях выделяется деепричастный оборот», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що на каналі АТВ авторську програму «Правда» веде Григорій Кваснюк, відомий своїми українофобськими та ксенофобськими висловлюваннями, наприклад, «бей жидов, спасай Одессу», «Западноукровское быдло понимает только один язык - язык кнута, не оружия, а именно кнута. Сучьи холопы, внуки и правнуки холопов... Разговаривать с этими уродами бесполезно. Вся история западенщины - это история рабства».

 

12 грудня 2007 року за висловлювання пана Кваснюка, що мають ознаки порушень ст. 6 закону «Про телебачення і радіомовлення» та ст. 34 Конституції України, Нацрада вирішила звернутися до суду щодо анулювання ліцензії АТВ. Улітку 2010 року суд відмовив Нацраді в анулюванні ліцензії АТВ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9167
Читайте також
06.03.2009 10:20
Алексей Зубенко, Каролина Правдина
71 881
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ма-а-асквич
4604 дн. тому
А фамилия-то у украинофоба - чисто хохляцкая. И за что он так своих ненавидит? Или решил, что сам чем-то лучше? Смешно.
Григорий Кваснюк
4604 дн. тому
Очень жаль, что уважаемый сайт "Телекритика" опускается до прямой лжи. Я никогда не произносил (и не только в эфире, а и вообще!) высказывание - " Бей жидов, спасай Одессу". Я никогда не употребляю слово "жид".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду