Телеканал АТВ подав два зустрічні позови до Нацради

8 Грудня 2009
34017
8 Грудня 2009
16:56

Телеканал АТВ подав два зустрічні позови до Нацради

34017
Телеканал АТВ подав два зустрічні позови до Нацради

Одеський телеканал АТВ подав два зустрічні позови до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Про це повідомляє інтернет-видання «Новый регион».

 

Представники телекомпанії вимагають заборонити використовувати у суді «відеоматеріали пізнішого періоду». Представники Нацради наполягають на тому, щоб під час судового процесу щодо позбавлення ліцензії на мовлення телеканалу АТВ до уваги брали  не лише відеоматеріали 2007 року, як зазначено в заяві позову, а й телепрограми АТВ останніх років.

 

За інформацією «Нового регіону», суд над АТВ триває вже кілька місяців, але за цей час відбулося лише три судові засідання. Головний редактор каналу Олександр Філіппов, звинувачує суддів у навмисному затягуванні розгляду справи і пов`язує це з президентськими виборами.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду