Одеський адмінсуд направить відеоматеріали справи по телеканалу АТВ на експертизу

9 Грудня 2009
20774
9 Грудня 2009
15:59

Одеський адмінсуд направить відеоматеріали справи по телеканалу АТВ на експертизу

20774
Одеський адмінсуд направить відеоматеріали справи по телеканалу АТВ на експертизу

8 грудня 2009 року відбулося чергове засідання Одеського окружного адміністративного суду, під час якого розглядався адміністративний позов Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про анулювання ліцензій на мовлення ТОВ Телекомпанія «АТВ при Одеській національній академії зв'язку ім. О. С. Попова» № 0359-м від 27 квітня 2006-го та № 0360-м від 19 січня 2004 року, повідомляє прес-служба Нацради.

 

Під час засідання суду було прийнято ухвалу про направлення відеоматеріалів, які є у справі, на проведення лінгвістичної експертизи до Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз. Суд зупинив провадження у справі до надання експертних висновків.

 

Нагадаємо, що Одеський телеканал АТВ подав два зустрічні позови до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. Представники телекомпанії вимагають заборонити використовувати у суді «відеоматеріали пізнішого періоду». Представники Нацради наполягають на тому, щоб під час судового процесу щодо позбавлення ліцензії на мовлення телеканалу АТВ до уваги брали  не лише відеоматеріали 2007 року, як зазначено в заяві позову, а й телепрограми АТВ останніх років.

 

ТК писала про ознаки порушення ст.6  Закону України «Про ТБ і РМ» телеканалом АТВ, зокрема одним з його ведучих Григорієм Кваснюком, який дозволяв у своїй програмі «Правда» образливі антинаціональні висловлювання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду