detector.media
19.09.2011 16:27
Одеському АТВ потрібен коректор, на якого «не наклався відбиток українізації»

Одеський телеканал АТВ шукає коректора, на якого «не наклався відбиток українізації». Відповідна вимога до кандидата на посаду міститься в описі вакансії на сайті каналу.

 

«Мы будем рады видеть вас на собеседовании, если:

- На вас не наложился отпечаток украинизации.

- На вас не только не наложился отпечаток украинизации, но вы к тому же уверенный пользователь ПК и Интернета.

- На вас не только не наложился отпечаток украинизации и вы уверенный пользователь ПК и Интернета, но и знаете, в каких случаях выделяется деепричастный оборот», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що на каналі АТВ авторську програму «Правда» веде Григорій Кваснюк, відомий своїми українофобськими та ксенофобськими висловлюваннями, наприклад, «бей жидов, спасай Одессу», «Западноукровское быдло понимает только один язык - язык кнута, не оружия, а именно кнута. Сучьи холопы, внуки и правнуки холопов... Разговаривать с этими уродами бесполезно. Вся история западенщины - это история рабства».

 

12 грудня 2007 року за висловлювання пана Кваснюка, що мають ознаки порушень ст. 6 закону «Про телебачення і радіомовлення» та ст. 34 Конституції України, Нацрада вирішила звернутися до суду щодо анулювання ліцензії АТВ. Улітку 2010 року суд відмовив Нацраді в анулюванні ліцензії АТВ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY