Обстріляно кабінет одеського телеведучого Григорія Кваснюка

27 Квітня 2009
17886
27 Квітня 2009
15:06

Обстріляно кабінет одеського телеведучого Григорія Кваснюка

17886
Обстріляно кабінет одеського телеведучого Григорія Кваснюка

24 квітня невідомі стріляли у вікно кабінету ведучого одеського телеканалу АТВ Григорія Кваснюка. Про це повідомляє прес-служба партії «Родина», яку очолює роботодавець пана Кваснюка - власник каналу АТВ Ігор Марков.

 

Отвір від кулі виявив у вікні кабінету сам Григорій Кваснюк, після чого відразу викликав міліцію. Як з'ясувалося, постріл було зроблено, ймовірно, з будинку навпроти з пневматичного пістолета з 12-грамовим балоном СО2. «Вважаю це спробою залякати мене особисто. Це свідчить, до речі, про слабкість замовників цієї акції. Вони самі бояться», - прокоментував цю подію Григорій Кваснюк. Він вважає, що його хотіли «не вбити, а лише налякати».

 

В Одесі Григорій Кваснюк - ведучий аналітичної програми «Правда» - позиціонується як опозиційний журналіст. Об'єктом його критики є як міська, так і центральна влада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17886
Читайте також
07.08.2009 12:05
Александр Доброер, для «Детектор медіа»
88 246
06.03.2009 10:20
Алексей Зубенко, Каролина Правдина
71 881
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макабіст
5478 дн. тому
Який же він смішнючий паяц цей Кваснюк..))) Таке нахоженє підступно-помаранчеве, але ж герой, справжній герой! Вручіть таваріщю ордєн баєвова краснова знамєні!
Тарас
5479 дн. тому
http://rutube.ru/tracks/295499.html?v=e162df8dab02348553c05bc320a49b17
Хохляцкая неПравда
5479 дн. тому
Ага, выкормыши Кваснюка зарезали парня (и чисто по-джентельменски, со спины) теперь же ж нужно показать, что вот кто на самом деле "поджег Рейхстаг": "аццкие нацики и прочее фашистское укрбыдло". Мелко плаваешь, Кваснюк.
Otar Dovzhenko
5479 дн. тому
Хто ТК регулярно читає, той Кваснюка знає :)
Lom
5479 дн. тому
----позиціонується як опозиційний журналіст--- З яких пір мізантропи і нелюди називаються "опозиціонерами"???
ййй
5479 дн. тому
спасибо, что пояснили хоть: кто такой Григорий Кваснюк, а то возник резонный вопрос: А кто это?????? ах, да, он еще и центральную власть критикует...ну, будем знать... единственное чего бы хотелось бы, что бы журналисты славились не тем, что кого-то "на заказ" вечно критикуют,а чтобы хоть как-то где-то ну сколько -нибудь объективно все-таки освещали события, ведь и у "плохой" власти иногда бывают позитивные проблески:-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду