detector.media
20.07.2011 10:08
Міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством Олексію Кутєпову

19 липня міліція порушила кримінальну справу про погрозу вбивством журналісту «1+1» Олексію Кутєпову (стаття 129 Кримінального кодексу України). Справа порушена за фактом підкинутого під двері квартири журналіста патрона від автомату Калашнікова. Про це «Детектор медіа» повідомив сам Олексій Кутєпов, інформацію підтвердив начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук.

 

Також журналістові надано охорону - двох співробітників спецпідрозділу міліції «Грифон». Як довго його охорнятимуть, пан Поліщук сказати не може: це залежить від розслідування.

 

Учора, 19 липня, Олексія Кутєпова допитали також як свідка у справі про замах на вбивство його колеги з «Обозревателя» Анатолія Шарія (нагадаємо, невідомі розстріляли його машину в ніч на 13 липня). «Як повідомив мені слідчий, справа серйозна», - зазначив пан Кутєпов.

 

Як писала ТК, 18 липня невідомі підкинули під двері квартири Олексія Кутєпова патрон від автомату Калашнікова. «Я не знаю, хто це зробив, але я однозначно пов'язую це зі своєю професійною діяльністю, оскільки не мав ніяких особистих конфліктів», - сказав ТК пан Кутєпов, який останнім часом займався розслідуваннями на теми наркотиків, казино, справи незаконно засудженого Михайла Крамаренка.

 

Це не перший випадок, коли міліція охороняє Олексія Кутєпова. У лютому цього року після неодноразових телефонних погроз його охороняв спецпідрозділ «Сокіл». Погрози почалися після розслідування про легальні клініки, де охочим роблять уколи наркотичних препаратів.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY