Через стрілянину, влаштовану журналістом, порушили кримінальну справу

5 Серпня 2011
13751
5 Серпня 2011
12:52

Через стрілянину, влаштовану журналістом, порушили кримінальну справу

13751
Роздратований аварійною ситуацією журналіст стріляв у повітря
Через стрілянину, влаштовану журналістом, порушили кримінальну справу

Слідчий відділ ГУ МВС України в місті Києві порушив кримінальну справу через стрілянину, влаштовану журналістом. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 

Справа порушена за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

 

За повідомленням прес-служби, 31 липня в Києві 38-річний журналіст однієї з телекомпаній рухався на автомобілі зі своєю дружиною по вулиці Васильківській. Раптом їх «підрізала» жінка-водій автомобіля Daewoo Lanos. У відповідь на непорозуміння, що виниклого під час дорожнього руху, журналіст зупинив водія Daewoo та зробив кілька пострілів у повітря із зареєстрованого травматичного пістолета «Форт-12Р».

 

Під час суперечки він пошкодив лобове скло Daewoo Lanos та намагався завдати водієві тілесні ушкодження, висловлюючись при цьому нецензурною лайкою.

 

Начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук не називає ім\'я журналіста, оскільки той попросив уникнути розголосу, зазначає лише, що він працює продюсером на одному з телеканалів, а його дружина - журналістом.

 

За словами пана Поліщука, журналістська родина їхала разом з дитиною, коли їх «підрізали», створивши тим аварійну ситуацію. Чоловік не знав, що за кермом Daewoo Lanos жінка, а в авто - двоє дітей. Речник столичної міліції наголошує, що журналіст стріляв у повітря, а лобове скло пошкодив, вдаривши по ньому рукою, коли Daewoo Lanos почала рушати з місця події та зачепила його за руку. «Він визнає, що не стримався», - додав пан Поліщук.

 

Досудове слідство у справі триває, повідомляє прес-служба МВС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13751
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
психіатр
4648 дн. тому
Психічно неврівноваженим не місце за кермом. Це стосується обох водіїв. Вони ж мали проходити медкомісію, в тому числі й психіатра. Чому той не сказав їм, щоб більше ходили пішки, бо це заспокоює нерви, а не кидалися на людей з пістолетами й кулаками?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду