ISTIL збільшила свою частку в «Поверхности» до 55%

1 Квітня 2010
15206
1 Квітня 2010
20:39

ISTIL збільшила свою частку в «Поверхности» до 55%

15206
ISTIL збільшила свою частку в «Поверхности» до 55%

31 березня ISTIL Group збільшила свою частку в групі компаній «Поверхность» до 55%, як це було передбачено раніше укладеною акціонерною угодою. Про це «Детектор медіа» повідомили в ISTIL.

 

Ставши мажоритарним акціонером, ISTIL планує дещо змінити маркетингову політику «Поверхности», однак поки не повідомляється, як саме.

 

Як повідомляла ТК, 5 серпня 2009 року ISTIL Group завершила укладання інвестиційної угоди з групою компаній «Поверхность». Угода оцінювалася в 60 млн доларів. Унаслідок цього ISTIL стала власником 40% акцій з опціоном на контрольний пакет акцій групи «Поверхность». До 1 грудня 2009 року був запланований викуп ще 5% акцій, а до 31 березня 2010 - ще 10%.

 

Довідка:


ISTIL Group - інвестиційна група, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру. ISTIL Group володіє продакшн-студією ISTIL Studios та англомовним тижневиком Kyiv Post. Пріоритетні напрямки інвестицій ISTIL Group: медіа, нерухомість і промислове підприємство.


 
До групи компаній «Поверхность» входять телекомпанії з шістьма телевізійними каналами власного виробництва «Спорт 1», «Спорт 2», «Спорт 3», «Спорт 4», «Спорт HD» і Music HD, програмно-аппаратний приймально-передавальний комплекс, що забезпечує цілодобове мовлення телеканалів на супутнику Eutelsat W4, а також апаратно-знімальний центр, дистрибуторська компанія, будинок продажів комерційної реклами. «Поверхность» понад 10 років здійснює трансляцію світових спортивних змагань для українських телеглядачів і володіє ексклюзивними правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА до 2012 року включно. Керівник групи - Віктор Самойленко.


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15206
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег Перелес
5109 дн. тому
А говорили Газпром медиа, Канал плюс... да кому этот "бизнес" нужен кроме этого дятла пакинстанского.
Правдоруб
5110 дн. тому
Насправді статтю необхідно було назвати "Віктор Самойленко знову розвів на гроші пакістанського лоха" :-))))
цен
5110 дн. тому
Витя красавчик так миллионера развести! Надо за нал втюхать еще 40% И КУДАТО ДАЛЕКО ДАЛЕКО СВАЛИТЬ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду