ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання HD-ПТС для «Поверхности»

21 Вересня 2009
14619
21 Вересня 2009
11:06

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання HD-ПТС для «Поверхности»

14619
ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання HD-ПТС для «Поверхности»

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання пересувної телевізійної станції формату HD TV для групи компаній «Поверхность». Про це повідомляє прес-служба ISTIL Group.

 

ПТС розроблена британською компанією Sony Professional Solutions Europe спеціально на замовлення групи компаній «Поверхность», акціонером якої є ISTIL Group. Технічне переоснащення зумовлене офіційним рішенням УЄФА, згідно з яким від цього року трансляція всіх футбольних матчів Ліги чемпіонів має відбуватися лише у форматі HD TV. Правовласником трансляцій Ліги чемпіонів в Україні виступає група компаній «Поверхность».

 

Першою прямою трансляцією у форматі HD TV в Україні став матч «Динамо» – «Рубін». «Поверхность» забезпечила пряму трансляцію матчу у форматі високої чіткості на каналі «Спорт HD» і в стандартній чіткості на каналах «Спорт 1» і Перший національний.

 

«Чемпіонат Англії з футболу прийнято знімати в якості HD 24 камерами. А наша станція розрахована на 30 камер. Ані за технічними характеристиками (86-кратні об'єктиви), ані за розміром і комфортом у роботі наша станція не має аналогів в Україні», – цитує прес-служба Руслана Загоруйка, заступника голови правління компанії «Поверхность СК».

 

За словами генерального директора ISTIL Studios Дмитра Котеленця, наявність нового обладнання не лише виводить Україну на новий рівень технічного оснащення в підготовці до «Євро-2012», а й дозволяє студії більш гнучко працювати з проектами різних каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду