ТРК «Україна» запускає музичне шоу ISTIL studios – «Народна зірка»

19 Серпня 2009
13450
19 Серпня 2009
11:51

ТРК «Україна» запускає музичне шоу ISTIL studios – «Народна зірка»

13450
ТРК «Україна» запускає музичне шоу ISTIL studios –  «Народна зірка»

Восени ТРК «Україна» запускає щотижневе музичне шоу «Народна зірка». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За цією інформацією, проект створено за оригінальною ідеєю. Його формат передбачає змагання десяти дуетів, до яких входять зірки естради та звичайні люди, обрані за результатами всеукраїнського кастингу. Оцінювати старання учасників буде журі, до складу якого увійдуть авторитети шоу-бізнесу.

 

Імена зіркових учасників поки не розголошуються. Кастинг  серед бажаючих стати партнерами зірок розпочнеться 29 серпня об 11-00 на студії імені О. Довженка. Також відбір здійснюватиметься і в інших великих містах України. Головні умови для участі: вік від 16 років, добрі вокальні дані.

 

 За інформацією джерел ТК,  виробництво шоу здійснюватиме компанія ISTIL studios. У прес-службі каналу цю інформацію поки не підтверджують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13450
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Галя
5272 дн. тому
Такого гидкого шоу я ще не спостерігала !!!!!!! Рибчинський ставить оцінки так, ніби він не композитор, а працівник сільського господарства, якому в дитинстві ведмідь на вухо наступив!!! Просто гидко дивитися. Він самий жахливий суддя цього проекту- ганьба для композитора. Невже він астільки продажний ????
циля
5367 дн. тому
хай живэ папэрнык
//
5367 дн. тому
Ведущие - Сердючка с мамой?
я!
5367 дн. тому
"добрi вокальнi даннi"... граммотеи!!!! правильно писать "хорошi"!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду