detector.media
17.03.2010 18:44
Лазарович не подаватиме до суду на НТКУ і візьме участь у відборі

Василь Лазарович вже подав заявку на новий відбір для участі у «Євробаченні» і не планує подавати позов до суду на НТКУ. Відповідаючи під час прес-конференції на запитання журналіста, чи позиватиметься він до НТКУ через розрив контракту, Лазарович сказав: «Мені набридли ці скандали. Я хочу, щоб це все закінчилося неважливо яким рішенням. У мене творча реалізація.. Я більш ніж переконаний, що мені треба їхати в Європу, ставати європейським співаком. І якщо я далі продовжуватиму ці скандали - це не на руку нікому».

 

 

Як уточнив колишній президент НТКУ Василь Ілащук в інтерв`ю ТК, контракт з Василем Лазаровичем дійсно був підписаний на початку березня.

 

«Раз нове керівництво прийняло рішення провести відбір - я цього відбору не боюся. За мене вболівають мільйони», -так оголосив він про своє рішення взяти участь у відборі.

 

Також він зазначив, що у будь-якому разі вже виграв від цієї ситуації, тому що з ним підписала угоду студія Sony Music Entertainment на пісню «I love you».

 

Окрім цього Василь Лазарович заперечив інформацію щодо того, що він нібито вважає, що Янукович не має права призначати президента НТКУ. Як повідомлялося раніше, про це він сказав у коментарі інтернет-виданню Gazeta.ua.

 

«Хочу подякувати усім мас-медіа, але мушу сказати, що деякі ЗМІ розпосюдили інформацію, буцімто я сказав за Віктора Федоровича, що він мені не указ. Мені це образливо, я цих коментарів не давав, я хочу це зараз спростувати. Судитися ні з якими редакціями я не буду, бо пересудитися з усіма не зможу», - сказав співак.

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY