Research & Branding Group оголосить результати свого екзит-полу в «Шустер live»

4 Лютого 2010
20119
4 Лютого 2010
15:13

Research & Branding Group оголосить результати свого екзит-полу в «Шустер live»

20119
Research & Branding Group оголосить результати свого екзит-полу в «Шустер live»

Соціологічна компанія Research & Branding Group проведе екзит-пол у другому турі виборів 7 лютого. Цю інформацію ТК підтвердив засновник R & B Євген Копатько.

 

Будуть опитані 10 000 респондентів на 500 виборчих дільницях шляхом таємного голосування за допомогою анкет, які імітують бюлетені. «Ми плануємо, що похибка вибірки не перевищуватиме 2%», - зазначив пан Копатько.

 

Результати екзит-полу, як і в першому турі, будуть оголошені о 20:00 в студії «Шустер live» на ТРК «Україна». «Сподіваємося, що на цю годину це вже будуть остаточні результати», - сказав він.

 

Як уже повідомляла ТК, у «Шустер live» о 20:00 також будуть озвучені результати власного екзит-полу «Савік Шустер студії».

 

Таким чином, загалом в другому турі виборів будуть проведені сім екзит-полів: Національний, ICTV (GFK NOP), «Савік Шустер студії», «1+1» (Український інститут соціальних досліджень ім. О. Яременка), два для «Інтера» (SOCIS і «Юкрейніан соціолоджи сервіс» спільно з «ФОМ-Україна») та Research & Branding Group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20119
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду