ICTV замовив GFK NOP екзит-пол щодо другого туру виборів президента

20 Січня 2010
15092
20 Січня 2010
19:12

ICTV замовив GFK NOP екзит-пол щодо другого туру виборів президента

15092
ICTV замовив GFK NOP екзит-пол щодо другого туру виборів президента

У другому турі виборів Президента України телеканал ICTV знову проведе власний екзит-пол. Підрядником дослідження виступить компанія GFK NOP. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ми задоволені роботою «GFK» і точністю результатів екзит-полу першого туру виборів. З упевненістю можемо сказати, що наша методика виявилась найкращою і найточнішою. Максимальна розбіжність становить 0,82 пункту. З-поміж усіх екзит-полів ми виявилися найближчими до результатів ЦВК. Про що свідчить результат дослідження», - цитує прес-служба  керівника департаменту маркетингу, комунікацій і аудиторій Ореста Білоскурського.

 

Результати екзит-полу другого туру виборів буде оголошено в ефірі ICTV 7 лютого о 20:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15092
Читайте також
16.01.2010 09:23
Ірина Ведерникова, «Дзеркало тижня»
31 429
15.01.2010 13:46
Марія Томак, Алла Дубровик, «День»
19 479
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5212 дн. тому
ну нарешті змінили назву відділу!))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду