«1+1» замовила свій екзит-пол у другому турі

4 Лютого 2010
23296
4 Лютого 2010
13:34

«1+1» замовила свій екзит-пол у другому турі

23296
«1+1» замовила свій екзит-пол у другому турі

Група «1+1» замовить власний  екзит-пол. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На замовлення «1+1» та ТЕТ  дослідження здійснюватиме Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка.

 

Опитування буде проводитися на 400 виборчих дільницях. Всього буде опитано близько 20 тисяч осіб. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,5%. Результати опитування буде оприлюднено о 20.00 у «ТСН. Тиждень».

 

У попередньому турі Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка проводив екзит-пол на замовлення газети «Аргументи і факти в Україні» (разом із центром «Соціальний моніторинг»). У попередньому турі заявлялися такі параметри опитування: 400 дільниць, 15 тисяч респондентів.

 

Нагадаємо, у другому турі планується проведення ще шести екзит-полів.  Два дослідження замовив «Інтер», також екзит-пол проведуть GFK NOP для ICTV та «Савік Шустер Студія». Окрім цього 7 лютого  пройде «Національний екзит-пол» і Research & Branding Group.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23296
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду