«Савік Шустер студія» проведе екзит-пол у другому турі виборів

4 Лютого 2010
19744
4 Лютого 2010
11:15

«Савік Шустер студія» проведе екзит-пол у другому турі виборів

19744
«Савік Шустер студія» проведе екзит-пол у другому турі виборів

«Савік Шустер студія» проводитиме екзит-пол у другому турі. Про це ТК повідомила головний редактор продакшну Дарка Чепак.

 

За її словами, екзит-пол другого туру не відрізнятиметься від попереднього: кількість опитуваних та виборчих дільниць збільшувати не планується.

 

Нагадаємо, опитування на 350 виборчих дільницях здійснить соціологічна служба продакшну, яка щотижня відбирає гостей п'ятничної програми «Шустер live». Планують опитати близько 20 тисяч виборців.

 

Особливістю першого екзит-полу «Савік Шустер студії» було те, що оголошувались не лише результати щодо вибору громадян, а й їх соціологічний портрет із зазначенням віку, статі, освіти, професії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19744
Читайте також
23.01.2010 10:44
Інна Ведерникова, «Дзеркало тижня»
27 899
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5196 дн. тому
Раніше Савік повідомляв шо грошей нема і тому напевно не буде ефіру))) Напевне отой ноутбук не вкрали а продали щою зробити екзит-пол))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду