detector.media
24.12.2009 15:20
Ющенко візьме участь у «Великій політиці» на «Інтері», а Янукович - у «Шустер live» на «Україні»

У програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» 25 грудня візьме участь кандидат в президенти України Віктор Ющенко. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

 

У «Шустер live» отримали підтвердженя щодо участі Януковича у програмі. Він братиме участь на тих же умовах, що і Юлія Тимошенко.

 

Підтвердження від лідера опозиції у Шустера отримали близько 17.00.

 

Ще сьогодні вдень, за словами головного редактора «Савік Шустер Студії» Дарки Чепак, у студії не було ані підтвердження про те, що їх запрошення прийнято, ані відмови від участі в програмі  ні від Ющенка, ні від Януковича.

 

Як відомо, учора, 23 грудня, Ганна Герман повідомила інтернет-видання «Українська правда» про те, що Віктор Янукович візьме участь у п'ятничній підсумковій програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» 25 грудня.

 

Як повідомляла ТК, 21 грудня Шустер і канал «Україна», реагуючи на обурення членів Партії регіонів ефіром від 18 грудня, в якому виступила кандидат в президенти Юлія Тимошенко, висловив готовність надати прямий ефір - аж до додаткових випусків програми - Вікторові Януковичу та Вікторові Ющенку, і попросив їх повідомити про свою участь не пізніше, ніж за 48 годин до прогнозованого ефіру.

 

Оскільки у зв'язку з ефіром Юлії Тимошенко було порушено тему «чорних списків» журналістів, яких політики не бажають бачити серед запрошених в студії, ТК запитала  у Сергія Лещенка («Українська правда»)  та Романа Скрипіна (ТВі), чиї прізвища фігурували у списках «небажаних гостей», чи отримували вони цього разу запрошення на ефіри з Ющенком та Януковичем. І Лещенко, і Скрипін  відповіли, що таких запрошень не отримували.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY