Улітку НТКУ адаптує формат Go! компанії Endemol. Доля «Реставрації» не визначена

30 Травня 2008
23905
30 Травня 2008
09:41

Улітку НТКУ адаптує формат Go! компанії Endemol. Доля «Реставрації» не визначена

23905
Улітку НТКУ адаптує формат Go! компанії Endemol. Доля «Реставрації» не визначена
Восени 2008 року в ефірі Першого національного мають з’явитись перші випуски проекту, створенного за форматом «Уперед!» (Go!) нідерландської компанії Endemol. Про це «Детектор медіа» повідомив перший віце-президент Національної телекомпанії України Роман Недзельський.
 
Як уже повідомляла «ТК», торік (за часів Віталія Докаленка) НТКУ придбала два формати компанії Endemol International BV (Нідерланди) - Restoration («Реставрація») та Go! («Уперед!»). Реалізація останнього пов’язана із автомобілями, проте деталей НТКУ не розкриває. За інформацією джерел «ТК», термін дії ліцензії на ці формати завершується, тому, за словами в.о. президента НТКУ Василя Ілащука, телекомпанія вела переговори із правовласниками форматів щодо його продовження.
 
За словами Романа Недзельського, права на ліцензії цих форматів закінчуються восени, тому НТКУ планує відзняти перші випуски програми влітку. «Зараз над ним працює творча група Першого національного. У вівторок ми вже матимемо сценографію реалізації проекту, - каже він. – Зараз відбираються майданчики, на яких усе це зніматиметься. І це зумовлено тим, що сам проект є технічно складним, оскільки в інших країнах є свої національні виробники машин, а в нас можна говорити лише про «запорожець».  За словами пана Недзельського, умови формату є доволі жорсткими. «Все має бути зроблено професійно й дуже лаконічно, а кошторис ми мусимо мінімізувати, адже великих грошей не маємо. Поки що не можу озвучити бюджет – ми його вираховуємо. В усякому разі, ми зацікавлені зробити якісний проект, який додав би рейтингу Першого національного», - наголосив Роман Недзельський.
 
Натомість, доля проекту Restoration («Реставрація») поки що не визначена. За словами першого віце-президента НТКУ, зараз усі сили компанії кинуті на реалізацію формату Go!. «Але ми мали переговори із правовласниками, і, якщо восени ми запустимось, ліцензію на «Реставрацію» нам продовжать», - сказав Роман Недзельський.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23905
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5829 дн. тому
Пора бастовать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5830 дн. тому
Урод. Угробить собственное производство, чтобы запускать проэкты, купленные за немаленькие деньги + откаты у левых контор - без конкурсов, обоснования необходимости таких проэктов. Ага, да как же!!! Самая глобальная тема для рядового украинца - это автомобили, развлекаловка и политиканы с их жополизами. Таких, как Недзельский со своей Билозир, уже сейчас оккупировавшей Превый Национальный со своими концертами, не забывающих при этом набивать свой карман и иметь других людей по полной программе как в переносном, так и прямом смысле - метлой гнать к чертовой бабушке с руководящих постов. Да сколько же терпеть этих политически лояльных бездарей, разрушающих вокруг себя все и вся!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОСТАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду