detector.media
25.11.2009 14:54
«Інтер» придбав формат Endemol Wipeout

Телеканал «Інтер» придбав у компанії Endemol ліцензію на виробництво проекту за форматом Wipeout («Повне знищення»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше ТК повідомляла, що група «Інтер» придбала зарубіжні версії цього формату. Нагадаємо, за словами Марини Вільямс, цей проект став хітом у багатьох країнах: в Америці на Ей-бі-сі, в Англії на Бі-бі-сі. Також цей формат купила компанія RTL. «Wipeout створювався в Аргентині: там ми збудували великий водний атракціон, де з 21 учасником відбуваються неймовірні речі, позаяк вони мають пройти низку випробувань. Все це надзвичайнояскраво й кумедно, бо учасниками атракціону є найрізноманітніші за статурою люди. І компанії з усього світу з'їжджаються знімати своїх учасників в Аргентині», - зазначила пані Вільямс. В Росії власником формату став «Перший канал».

 

За інформацією прес-служби каналу, особливістю української версії Wipeout буде те, що кожен учасник змагатиметься не сам за себе, а за честь свого міста. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті.

 

Учасником нової програми може стати кожен повнолітній українець. Кастинги пройдуть у Києві 5, 6,12 та 13 грудня. Зйомки української версії Wipeout відбудуться у лютому в Аргентині. А в ефір програма вийде 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY