Кабмін дозволив проводити дитяче «Євробачення»

5 Листопада 2009
29912
5 Листопада 2009
18:54

Кабмін дозволив проводити дитяче «Євробачення»

29912
Кабмін дозволив проводити дитяче «Євробачення»

Сьогодні, 5 листопада, уряд вирішив не скасовувати дитяче «Євробачення», яке має проходити 16-21 листопада в Києві. Про це ТК повідомив президент Національної телекомпанії України Василь Ілащук.

 

Нагадаємо, що НТКУ звернулася до Міністерства охорони здоров'я  та Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо доцільності проведення дитячого «Євробачення» в умовах епідемії грипу. 4 листопада відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядали це питання, однак остаточне рішення прийняте не було. Участь у засіданні взяли Василь Ілащук і в. о. голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

На урядовому засіданні міністр юстиції Микола Оніщук пояснив, що проведення масових акцій і заходів в областях України, де не введено карантин, не заборонено. Таким чином, уточнив міністр, на сьогоднішній день немає жодних сумнівів, що в Києві може проводитися дитячий конкурс «Євробачення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29912
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 553
20.11.2009 12:16
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
25 134
17.11.2009 12:27
Артем Скоропадский, «Коммерсант»
17 626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду