На дитячому «Євробаченні-2009» перемогу здобули Нідерланди

22 Листопада 2009
14979
22 Листопада 2009
11:40

На дитячому «Євробаченні-2009» перемогу здобули Нідерланди

14979
На дитячому «Євробаченні-2009» перемогу здобули Нідерланди

Переможець дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009» -14-річний Ральф Макенбах з Нідерландів. Його пісня Click Clack здобула 121 голос, повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

Друге місце поділили росіянка Катя Рябова з піснею «Маленький принц» та Лаура Айрапетян з Вірменії, що виконувала пісню «Барселона».

 

Україна, яку представляв Андранік Алексанян з піснею «Три тополі, три сурми»,  - на п`ятому місці.

 

Загалом у конкурсі взяли участь 13 виконавців зі Швеції, Росії, Вірменії, Румунії, Сербії, Грузії, Нідерландів, Кіпру, Мальти, України, Бельгії, Македонії та Білорусі.

 

Фінальний концерт «Євробачення-2009» відвідав Президент України Віктор Ющенко. Він вручив пам`ятний подарунок переможцеві «Євробачення-2009» Ральфу Макенбаху.

 

 «Детектор медіа»

 

Фото - esckaz.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14979
Читайте також
19.11.2009 10:45
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
27 075
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду