Перший національний запускає інтернет-трансляцію підготовки Дитячого «Євробачення»

16 Листопада 2009
21543
16 Листопада 2009
14:48

Перший національний запускає інтернет-трансляцію підготовки Дитячого «Євробачення»

21543
Перший національний запускає інтернет-трансляцію підготовки Дитячого «Євробачення»

Перший національний запускає щоденну інтернет-трансляцію підготовки Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення-2009». Відповідне повідомлення опубліковано на сайті каналу.

 

З 10:00 до 22:00 відео буде репрезентовано на сайтах  www.junioreurovision.tv та www.1tv.com.ua. Відвідувачі ресурсів зможуть відстежувати перебіг подій на головній сцені конкурсу, за лаштунками, у гримерках, у дитячій кімнаті відпочинку та знімальних майданчиках тощо.

 

Як писала ТК, після спалаху епідемії грипу в Україні НТКУ звернулася до Міністерства охорони здоров'я  та Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо доцільності проведення «Євробачення». 4 листопада відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядали це питання, однак остаточне рішення прийняте не було. На урядовому засіданні міністр юстиції Микола Оніщук пояснив, що проведення масових акцій і заходів в областях України, де не введено карантин, не заборонено. Таким чином, уточнив міністр, на сьогоднішній день немає жодних сумнівів, що в Києві може проводитися дитячий конкурс «Євробачення».

 

Сьогодні, 16 листопада, Фракція Партії регіонів висловила стурбованість проведенням конкурсу у зв'язку з епідемією. «У даний час йде заїзд на Євробачення. При цьому школи в Україні закриті ... цікавий карантин, вибірковий, виходить», - зауважив на засіданні погоджувальної ради перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, пише «Новинар».

 

«Ми повинні отримати об'єктивну відповідь: якщо є карантин у нашій державі, то що означає проведення заходів, коли будуть задіяні десятки тисяч людей, у тому числі зі всієї Європи дітей?», - наголосив він. За словами пана Єфремова, таку відповідь повинні дати спеціалісти, а не прем'єр-міністр.



Голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради запропонував звернутися до уряду за роз'ясненням, чи є необхідність проведення конкурсу в умовах карантину.



«Ми офіційно звернемося до прем'єр-міністра», - пообіцяв він.



Проведення дитячого конкурсу заплановане на 16-21 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21543
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 555
20.11.2009 12:16
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
25 143
19.11.2009 10:45
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
27 065
17.11.2009 12:27
Артем Скоропадский, «Коммерсант»
17 632
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Поціновувач
5285 дн. тому
Це вища форма цинізму, коли вся країна на карантині, коли всі школи та садочки закриті, коли політики наганяють страху на всю Україну саме ресурсом УТ-1, а в цей час "командир першої кнопки" п. Ілащук не помічає заяв керівників Держави про важку епідеміологічну ситуацію в країні на власному каналі, і намагається зі скрипом провести дитяче Євробачення. Він також не помічає , що на минулому тижні на УТ-1 померла від грипу вже одна людина, а в цей час в студії каналу проходять репетиції дітей, які братимуть участь у фіналі конкурсу. Також поза увагою є те , що обіцяних від Уряду коштів на проведення всього фестивалю ще й досі немає, окрім коштів "спонсорів" , поте всі борги за 2009 рік ,і не тільки за Євробачення, переносяться за гарантійними листами на наступний 2010 рік. Він - Ілащук, добре розуміє, що віддавати борги в наступному році буде вже новий керівник НТКУ, так само як і керівник Уряду . Оце таке , шановні !!! Сама страша епідемія для України - це її ПсевдоПатріоти, які намагаються "встигнути стирити" все навколо себе, бо іншого такого шансу вже не буде ... Просто - ганьба! таким як Ілащук, та його оточення.
M.Jane
5286 дн. тому
Ну, в принципі, гарна ідея, але ж у нас як завжди буде.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду