Ведуча Інтернет-трансляції Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 в дитинстві мріяла стати вчителем і присвятити своє життя дітям

9 Листопада 2009
44043
9 Листопада 2009
14:58

Ведуча Інтернет-трансляції Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 в дитинстві мріяла стати вчителем і присвятити своє життя дітям

44043
Саме тому на «Дитячому Євробаченні-2009» Катерина Тимошенко хоче допомогти учасникам забути про змагання і насолоджуватися святковою атмосферою конкурсу
Ведуча Інтернет-трансляції Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 в дитинстві мріяла стати вчителем і присвятити своє життя дітям

Цьогорічний Дитячий пісенний конкурс Євробачення має одне нововведення - пряму Інтернет-трансляцію з бек-стеджа. Катерина Тимошенко та Артем Нікіфоров, які перемогли на конкурсі ведучих ДПКЄ-2009, що його проводив у вересні Перший Національний, вестимуть трансляцію для прихильників всесвітньої мережі з-за лаштунків Дитячого Євробачення.


Наразі молоді зірки «Дитячого Євробачення-2009» Катя й Артем готуються до свого міжнародного дебюту. Але серед безлічі справ вони знайшли час, щоб розказати прес-службі Першого Національного про себе, свою участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2009 та підготовку до нього.


Катерина Тимошенко ще в дитинстві точно знала, що стане вчителем англійської мови і працюватиме з дітьми. Але коли виросла, то зрозуміла: найкращий суспільний важіль, який здатен допомогти неблагополучним дітям, - це телебачення. Саме через це вона мріє створити своє соціальне ток-шоу, завдяки якому вона змогла б допомогти українським дітям.


21 листопада Катерина Тимошенко працюватиме за лаштунками Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009.

 

 

 

- Як ви дізналися про конкурс ведучих Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009?

- Прочитала в Інтернеті на одному сайті, який спеціалізується на аналізі ЗМІ.



- І як прийняли рішення брати участь у кастингу на Першому Національному?

- По-перше, я дуже люблю дітей, адже за першою освітою я вчитель англійської мови. І, по-друге, мені здається, що я можу провести це шоу, адже працювала ведучою на декількох українських каналах і маю досвід телевізійної публічності. Мені дуже цікавий цей формат - тут є робота з дітьми, англійською мовою і прямий ефір. Поєднання усіх цих складових і допомогло мені прийняти рішення піти на кастинг.



- Як ви наразі готуєтесь до 21 листопада, коли відбудеться фінальний концерт ДПКЄ-2009?

- Перш за все я ознайомилася з анкетами усіх учасників Дитячого пісенного конкурсу Євробачення -2009 на офіційному сайті конкурсу. Намагаюся максимально часу приділяти англійській мові - дивлюся фільми, програми, спілкуюся з американцями, які можуть мені допомогти удосконалити мій мовний рівень. І морально готуюся до того, як найкраще побудувати свою розмову з дітьми, щоб підтримати, знайти потрібні слова.



- Ви вестимете конкурс разом з Артемом Нікіфоровим. Ви були знайомі з ним до кастингу?

- Ні, ми не були знайомі.



- Ви вестимете цей конкурс у парі і дуже важливим є взаєморозуміння між ведучими. Те, наскільки ви зможете гармонійно доповнювати одне одного, підтримати і зрозуміти в потрібний момент, - це вже половина успіху. Наразі ви якось збираєтесь з ним готуватися в парі, разом?

- Зараз ми не спілкуємося і готуємось окремо. Але коли ми брали участь у кастингу, то спілкувалися, пили разом каву. Після того, як нас оголосили переможцями, нам порадили розпочати командну підготовку, тому що дуже важливо, щоб ми розуміли і відчували одне одного. Я переконана, що ми ще маємо час, щоб поспілкуватися, краще пізнати одне одного. Але можу вам сказати, що ми дуже легко знаходимо спільну мову.



- Де саме ти вивчала англійську мову?

- Почала я навчання в школі з поглибленим вивченням англійської мови. В мене мама викладач англійської мови і вона з дитинства багато розмовляла зі мною англійською мовою. Здебільшого англійською і російською, тому у мене в школі виникли певні ускладнення з українською мовою. А після школи я вступила до Інституту іноземних мов на викладача англійської мови. У мене так у житті склалося, що все було пов'язано з англійською мовою. Я дуже багато подорожувала. Мені навіть випала можливість побувати в Америці і відвідати американську школу, подивитись, як там навчаються діти, на чому акцентують свою увагу, як з ними себе поводить учитель.



- Пам'ятаєте, як дізналися, що в цьому році Дитячий пісенний конкурс Євробачення відбудеться в Україні? Які це викликало у вас емоції?

- Дізналася я про це одночасно з тим, коли прочитала в Інтернеті про кастинг ведучих. І дуже зраділа, адже побачила в цьому шанс для себе долучитися до конкурсу, побачити і відчути Євробачення зсередини, поспілкуватися з учасниками та організаторами. Одним словом - побувати на «кухні» Євробачення. У 2005 році, коли Україна приймала доросле Євробачення, коли я дивилися на цей конкурс, його ведучих, то у мене народжувалась думка про те, що я б дуже хотіла, щоб колись до нашої країни знову повернувся конкурс Євробачення і я брала в ньому участь як ведуча. І ось саме в Дитячому Євробачення моя мрія справдилась.



- А ви своє майбутнє пов'язуєте з телебаченням?

- Так. Я думала про те, щоб створити своє соціальне ток-шоу, на якому можна обговорювати важкі й болючі питання для нашого суспільства, але не зациклюватися на негативі, шукати й позитивні речі в буденному житті українців. Але акцент я роблю на дітях. З дитинства я мріяла стати вчителем і присвятити своє життя дітям. І саме завдяки телебаченню я зможу вплинути на українців, звернути їхню увагу як на власних дітей, так і на дітей-сиріт.



- На чому ви будете концентрувати свою увагу як ведуча Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009?

- Цей момент ще треба обговорювати з режисерами конкурсу. Але особисто я бачу цей конкурс, як свято для дітей. І саме через це я маю поводити себе не як учитель, а як подруга, усіляко підтримувати учасників. Не потрібно акцентувати увагу на тому, що це конкурс і тут буде один переможець, а решта - переможені. Треба створити атмосферу свята.



- Розкажіть про себе. Чим ви захоплюєтесь, як проводити свій вільний час?

- Я волонтер однієї міжнародної правозахисної організації. На сьогодні я працюю з такими дуже актуальними суспільними проблемами, як торгівля людьми, захист прав дитини та питання гендерної рівності. В минулому я дуже серйозно займалася балетом. Але коли переді мною постав вибір - іноземні мови чи професійний балет, я вибрала вивчення мов. Але кожного року 31 грудня я ходжу в Оперний театр на балет «Лускунчик» - це така традиція. Балет назавжди залишився в моїй душі. Окрім англійської мови, я ще знаю німецьку, але цього мені здалося мало і зараз я почала вивчати ще й французьку мову. У мене дуже активна життєва позиція - спорт, танці, навчання, багато часу приділяю своєму домашньому улюбленцю песику Умці.



- Що ви хочете отримати для себе від конкурсу Дитячого Євробачення?

- Я хочу отримати нових вражень, різнобічного спілкування з дітьми, досвід ведення такого масштабного дійства. Хочу побачити себе в новому образі бек-стейдж трансляція в Інтернеті. Цього року це буде нововведенням в Дитячому Євробаченні, і дуже цікаво, як це все буде відбуватися.



- Що для вас означає Дитячий пісенний конкурс Євробачення?

- Коли я працювала на одному телевізійному каналі, до нас прийшов перший учасник від України на Дитячому Євробаченні Назар Слісарчук. Ми розмовляли з ним і я подумала, що він такий маленький хлопчик уже пройшов через такий масштабний конкурс Євробачення. Я не пам'ятаю, скільки йому тоді було років, але він тримався не як дитина, він був упевнений, дорослий співак, який знає, чого хоче від життя, який вже бачить своє майбутнє, яке пов'язує з музикою. Саме тоді я подумала, що Дитяче Євробачення - це чудовий шанс для дітей відкрити в собі таланти, лідерські якості. Цей міжнародний конкурс допомагає маленьким обдарованим співакам і співачкам відкрити себе світові, показати свої таланти і, можливо, обрати свою майбутню професію.



Прес-служба Першого Національного

 

Інтерв`ю опубліковано на сайті www.1tv.com.ua

 

Фото - www.1tv.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
www.1tv.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
44043
Читайте також
20.05.2010 14:06
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
44 555
20.11.2009 12:16
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
25 143
19.11.2009 10:45
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
27 066
17.11.2009 12:27
Артем Скоропадский, «Коммерсант»
17 632
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Константин Пасюков
5294 дн. тому
Катя! Я не менее рад, что ты будешь вести данное шоу, Ведь ты большая умничка!!!!! Ведь мало кто из может похвастаться импровизацией в прямом эфире при - 27 градусах))))) Я Искренне желаю тебе удачи!!!! У тебя как всегда, все получится!!!! Целую ручки!!!!! P.S. Зонтик твой храню тогда он мне очень помог!!!))))))
Анна Баздырева
5294 дн. тому
Катюша, как я за тебя рада!!!! ты - лучшее, что мог для себя найти первый канал!!!! Обязательно буду следить за твоей работой и болеть за тебя! Цем!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду