Уряд дасть НТКУ 15 млн гривень для дитячого «Євробачення-2009»

10 Вересня 2009
19676
10 Вересня 2009
14:37

Уряд дасть НТКУ 15 млн гривень для дитячого «Євробачення-2009»

19676
Уряд дасть НТКУ 15 млн гривень для дитячого «Євробачення-2009»

10 вересня 2009 року відбулася урядова нарада під головуванням Юлії Тимошенко з питань підготовки конкурсу дитячого «Євробачення-2009», який цього року відбудеться 21 листопада в Києві. Про це «Детектор медіа» повідомив президент НТКУ Василь Ілащук.

 

За його словами, під час наради було вирішено всі проблемні питання, в першу чергу фінансові. На цьогорічний конкурс потрібно 38 млн гривень. Уряд у змозі виділити 15 млн, 15,5 млн складуть спонсорські надходження і 7,5 млн надійдуть від Європейської мовної спілки. Як повідомив Василь Ілащук, спонсорські кошти продовжують надходити.

 

«Цьогорічний конкурс відбудеться під патронатом Юлії Тимошенко, прем'єр-міністр пообіцяла нам повну підтримку. Окрім кошторису ми розглянули також оргпитання, зокрема провезення через митницю телевізійного обладнання», - сказав Василь Ілащук.

 

На колегії Держкомтелерадіо, яка відбулася 9 вересня, Василь Ілащук зазначав, що для проведення цього міжнародного заходу НТКУ бракує коштів. «Від первинного визначеного кошторису в 85 мільйонів гривень після кількох корегувань у Мінфіні залишилося 15 мільйонів, з яких НТКУ отримало на сьогодні лише половину», - йдеться на сайті Держкомтелерадіо.

 

Нагадаємо, що Україну на конкурсі дитячого «Євробачення-2009» представлятиме Андронік Алексанян. Як повідомив Василь Ілащук, певну суму коштів для проведення конкурсу надала вірменська громада України, яка таким чином підтримала Андроніка Алексаняна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19676
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ветеран
5354 дн. тому
Було би добре, щоб Ілащук повідомив про те, що завдяки Катерині Ющенко і Віталію Докаленко Дитяче Євробачення проводиться в Україні. Саме під патронатом ПЕРШОЇ ЛЕДІ мав би відбуватися цей Міжнародний проект. Але, нажаль, у неї немає урядових грошей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду