Віце-прем’єр займеться дитячим «Євробаченням – 2009»

8 Вересня 2009
31114
8 Вересня 2009
12:09

Віце-прем’єр займеться дитячим «Євробаченням – 2009»

31114
Віце-прем’єр займеться дитячим «Євробаченням – 2009»

Кабінет міністрів України створив організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення - 2009», який очолив віце-прем'єр-міністр Іван Васюник. Про це йдеться у  розпорядження уряду № 1037-р від 3 вересня 2009 року.

 

Організаційний комітет має у місячний строк розробити і затвердити план заходів з підготовки та проведення дитячого пісенного конкурсу «Євробачення - 2009», а також кошторис відповідних витрат.

 

Нагадаємо, що цього року дитячий пісенний конкурс «Євробачення - 2009» відбудеться 21 листопада в Києві, Україну на цьому конкурсі представлятиме Андронік Алексанян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду