detector.media
28.08.2009 01:17
ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією»
ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією»

ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією». Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

Засади нової угоди залишилися без змін. Зокрема, телеканал - як і раніше - не втручається у редакторську політику програми.

 

На запитання, які вимоги ви ставите перед студією виробником програми «Шустер Live», ТРК «Україна» відповіла загально: «Якісний продукт, який висвітлює основні актуальні події в Україні та світі у формі, що буде цікава нашому телеглядачу»

 

 Згідно з новою сіткою, програма буде виходити в тому ж режимі: 19:30 -  з понеділка по четвер, о 21:25 - у п'ятницю. При цьому йде розробка нового політичного проекту телеканалу «Україна». Проте канал зможе оголосити його розташування у сітці, коли продукт буде готовий до запуску.

 

Щодо нової студії програми «Шустер Live», то, згідно з повідомленням ТРК «Україна, телеканал купує лише продукт, студія ж є  власністю продакшну.

 

Питання, чому не вдалось домовитись з «ISTIL студіо» щодо використання  попередніх декорацій проекту, ТРК «Україна» не коментує.

 

«Про відносини з «ISTIL студіо» та дизайн декорацій слід звертатися до продакшн-студії», - йдеться у повідомлені прес-служби каналу.

 

Щодо показників «Шустер Live», то канал розраховує, що у новому сезоні рейтинг і частка щоденних випусків повинні мають бути не нижчі за середньодобові показники каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY