Савік Шустер реєструє нову «Савік Шустер студіос» разом із Фуксманом

14 Липня 2009
13778
14 Липня 2009
09:04

Савік Шустер реєструє нову «Савік Шустер студіос» разом із Фуксманом

13778
Савік Шустер реєструє нову «Савік Шустер студіос» разом із Фуксманом

Телеведучий Савік Шустер реєструє  нову компанію під назвою «Савік Шустер студіос» і сподівається, що телеканал «Україна» укладе з нею угоду на виробництво програми «Шустер live» у наступному телесезоні, повідомляє газета «Сегодня».

 

Нагадаємо, компанія «Савік Шустер студіос» була перейменована на «Істіл студіос» та розірвала відносини із паном Шустером. За словами ведучого, причиною розриву став конфлікт між партнерами - інвестором «Савік Шустер студіос» Мохаммадом Захуром та власником компанії «Поверхность ТВ» Віктором Самойленком. «Без мого відома, від імені студії Захур подав до суду на Самойленка, який потім зателефонував мені й запитав, за що, - розповів пан Шустер. - А я навіть не знав. Я прийшов до Захура і сказав, що єдине, що в мене є - це моя репутація. Після цього конфлікту теж без мого відома компанію перейменували, а єдиним її власником виявився Захур. Я ж звільнився».

 

В інтерв'ю газеті «Дело» Савік Шустер назвав заяву керівника «Істіл студіос» Дмитра Котеленця про те, що компанія пропонувала ведучому  нову форму співпраці, за якої його проекти працюватимуть незалежно у рамках продакшну, брехнею, наголосивши, що ніяких пропозицій від «Істіл студіос» не отримував. «Оточення Захура - дуже дивне, вони багато що робили за спиною», - сказав ведучий. За його словами, ще півтора місяці тому, зрозумівши, що відбувається «щось екстраординарне», він почав готувати «плацдарм для відступу». «Де юре вони провели все чисто, хоча з морально-етичної точки зору це було зроблено брудно», - сказав Савік Шустер, додавши, що не має наміру вимагати від Мохаммада Захура матеріальної компенсації та подавати позов до суду.

 

Тим часом газеті «КоммерсантЪ» стало відомо, що партнером Савіка Шустера у новій «Савік Шустер Студіос» може стати компанія «Українська медійна група» Бориса Фуксмана і Олександра Роднянського. Компанія вироблятиме «Шустер live», а також ще два проекти для ТРК «Україна» (тим часом в «Істіл студіос» вважають, що ці проекти вироблятиме саме ця компанія).

 

«Я сказав Савіку про нашу готовність до співпраці. І я думаю, що для нас буде великим успіхом, якщо в майбутньому ми зможемо працювати разом», - сказав в інтерв'ю газеті Борис Фуксман. За його словами, можлива спільна участь пана Шустера та УМГ у новій продакшн-студії, при чому контрольний пакет належатиме саме Фуксману і Роднянському.

 

Оцінюючи необхідне фінансування для студії, Борис Фуксман сказав: «Я знайомий із тим, що зробила "Істіл". Там хлопці вклали 15 мільйонів доларів, обладнавши студію за останнім словом науки і техніки та використавши технології, які на українському ринку ще не потрібні. Я вважаю, що реально для такої програми потрібні набагато менші капіталовкладення. Вклавшись у 7-8 мільйонів доларів, можна забезпечити таку ж якість продукту». Окупити ці інвестиції Борис Фуксман сподівається за два-три роки. При цьому студія зможе існувати лише за максимальної завантаженості апаратури, обслуговувати кілька проектів та працювати «якщо не 24, то точно 12 годин на добу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13778
Читайте також
17.08.2009 23:12
«Детектор медіа»
30 132
17.07.2009 15:59
Євген Булавка
, для «Детектор медіа»
27 737
15.07.2009 16:14
Наталія Данькова
, Галина Корба, для «Детектор медіа»
39 235
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Интересующийся
5401 дн. тому
Жалко студию, дизайн придётся переделывать....
Анастасия
5401 дн. тому
А какая у господина Шустера есть репутация? точнее не так...У господина Шустера еще есть репутация? Странно...и волнуют только люди,которые с ним работали....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду