«Деловая столица» та «Власть денег» скоротили кількість виходів до двох разів на місяць

16 Липня 2009
11868
16 Липня 2009
12:00

«Деловая столица» та «Власть денег» скоротили кількість виходів до двох разів на місяць

11868
«Деловая столица» та «Власть денег» скоротили кількість виходів до двох разів на місяць

Ділові тижневики видавничої групи «Картель» – «Деловая столица» та «Власть денег» – перейшли на скорочений графік роботи.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у червні «Картель» розглядав можливість переведення цих видань на двотижневий режим виходу на липень-серпень. Піар-менеджер видавництва Алла Март ще минулого тижня стверджувала, що рішення досі не прийнято. Проте вже 22 червня вийшов спарений номер тижневика «Деловая столица» (№25-26). Наступний з'явився 6 липня, він був так само спарений (№27-28).

 

Вочевидь, продавців газетних кіосків не попередили про зміну графіку виходу, оскільки на прохання продати свіжий номер газети вони повідомляють, що видання просто «не вийшло цього тижня». Аналогічна ситуація із журналом «Власть денег»: продавці зазначають, що він не вийшов, хоча, за інформацією ТК, він так само лише перейшов на скорочений графік.

 

Зміна кількості виходів пов'язана зі скороченням рекламної активності влітку. За даними ТК, «Картель» розглядає можливість відповідного скорочення заробітної плати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11868
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
клиент
5406 дн. тому
Наверное потому, что даже в спаренных Контрактах интересного больше, чем в неспаренных ВД И ДС :)
прессовед
5406 дн. тому
Спаренные номера - стандартная практика летом для большинства изданий. Особенно деловых. У многих бизнесов сейчас мертвый сезон. Можно подумать, что «Контракты» выходят не спаренные. Но о них почему-то не пишут. Медийной общественности интересны только «Деловая столица» и «Власть денег»?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду