detector.media
16.07.2009 12:00
«Деловая столица» та «Власть денег» скоротили кількість виходів до двох разів на місяць

Ділові тижневики видавничої групи «Картель» – «Деловая столица» та «Власть денег» – перейшли на скорочений графік роботи.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у червні «Картель» розглядав можливість переведення цих видань на двотижневий режим виходу на липень-серпень. Піар-менеджер видавництва Алла Март ще минулого тижня стверджувала, що рішення досі не прийнято. Проте вже 22 червня вийшов спарений номер тижневика «Деловая столица» (№25-26). Наступний з'явився 6 липня, він був так само спарений (№27-28).

 

Вочевидь, продавців газетних кіосків не попередили про зміну графіку виходу, оскільки на прохання продати свіжий номер газети вони повідомляють, що видання просто «не вийшло цього тижня». Аналогічна ситуація із журналом «Власть денег»: продавці зазначають, що він не вийшов, хоча, за інформацією ТК, він так само лише перейшов на скорочений графік.

 

Зміна кількості виходів пов'язана зі скороченням рекламної активності влітку. За даними ТК, «Картель» розглядає можливість відповідного скорочення заробітної плати.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY