104 особи з команди «Савік Шустер студіос» залишаються з Шустером

14 Липня 2009
23044
14 Липня 2009
12:29

104 особи з команди «Савік Шустер студіос» залишаються з Шустером

23044
104 особи з команди «Савік Шустер студіос» залишаються з Шустером

Савік Шустер зареєстрував товариство з обмеженою відповідальністю «Савік Шустер студіо». Про це «Детектор медіа» повідомила піар-директор компанії Карина Палаєва.

 

Новостворена компанія надалі вироблятиме проект «Шустер live» на замовлення телеканалу «Україна», а також працюватиме над соціальним та спортивним проектами. Перший ефір «Шустер live» у новому сезоні заплановано на 27 серпня.

 

За словами пані Палаєвої, весь технічний і творчий колектив продакшну не має наміру залишатися в «Істіл студіос», натомість разом із Савіком Шустером переходить працювати у новостворену структуру. Зокрема, у «Савік Шустер студіо» працюватиме головний продюсер Ольга Невська, головний редактор Дарка Чепак, шеф-редактор Володимир Долін, головний технічний продюсер Назім Бедіров, головний режисер Сергій Салма, головний оператор Дмитро Санін, а також хронікери «Шустер live». Загалом намір перейти до «Савік Шустер студіо» висловили 104 особи.

 

 «Ми розглядаємо варіанти оренди студійного приміщення й техніки, а також варіант побудови нової студії та купівлю технічної бази», – каже Савік Шустер.

 

Нагадаємо, компанію «Савік Шустер студіос» було перейменовано на «Істіл студіос» та розірвано відносини з паном Шустером. За словами ведучого, причиною розриву став конфлікт між партнерами – інвестором «Савік Шустер студіос» Мохаммадом Захуром та власником компанії «Поверхность ТВ» Віктором Самойленком. Партнером Савіка Шустера у новому проекті може стати компанія Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського «Українська медійна група».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23044
Читайте також
17.08.2009 23:12
«Детектор медіа»
30 122
17.07.2009 15:59
Євген Булавка
, для «Детектор медіа»
27 733
15.07.2009 16:14
Наталія Данькова
, Галина Корба, для «Детектор медіа»
39 230
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
уой to йоу
5390 дн. тому
Уже кинул.
зритель
5391 дн. тому
Это какие у вас таланты? Интермальчик? Я кроме Савика знаю только 3 и то Киселев тоже не наш. А у Куликова совсем нет своих идей. Тупо продолжает начатое Савиком.
F8IW
5391 дн. тому
Я думаю, пора Савику на покой. У нас достаточно своих талантов. :-) И стОят на порядок дешевле. :-) Не думаю, что Ахметов решит собственноручно кормить Шустера.
йоу
5391 дн. тому
Принимаю ставки - когда Шустер кинет Фукса?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду