Савік Шустер робитиме футбольну програму для Першого національного

9 Липня 2009
34571
9 Липня 2009
14:25

Савік Шустер робитиме футбольну програму для Першого національного

34571
Савік Шустер робитиме футбольну програму для Першого національного

Продакшн-компанія «Савік Шустер Студіос» вироблятиме програму про футбол на замовлення Національної телекомпанії України. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила шеф-редактор компанії Дарка Чепак.

 

Деталі програми поки що не розголошуються. «Це лише проект. Не варто поспішати», - сказав ТК керівник компанії Савік Шустер.

Також прес-служба Національної телекомпанії повідомляє про запуск ще одного спортивного проекту «Наш футбол» з ведучим  Сергієм Голяченком. За інформацією сайту каналу, в програмі аналізуватимуться українські та зарубіжні  футбольні події, історичні дати, персоналії,  матчі кожного чергового туру національного чемпіонату, Кубка країни,  єврокубків за участю українських команд та виступи національної збірної.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34571
Читайте також
17.08.2009 23:12
«Детектор медіа»
30 132
15.07.2009 16:14
Наталія Данькова
, Галина Корба, для «Детектор медіа»
39 236
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5401 дн. тому
ну нарешті!!! ледве дочекались абсолютно нового прогресивного проекту, який вестиме Голяченко!!! це ж треба бути прес-службі УТ-1 ТАКОЮ УБОГОЮ, щоб повідомити про запуск "ще одного спортивного проекту "" Наш футбол"!!! дурдом!!! та ота нещасна програма вже який рік мозолить очі!!!! з нудним і Голяком і його командою!!!! це вони мабуть з відпустки виходять!!! а прес-аташе каналу навіть того не знає!!!! соромно!!!
Дмитрий
5404 дн. тому
Да,объявление shusterlive.com!
Дивно
5407 дн. тому
А те, що зараз іде на УТ - не програма "Наш футбол"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду