detector.media
14.07.2009 12:29
104 особи з команди «Савік Шустер студіос» залишаються з Шустером

Савік Шустер зареєстрував товариство з обмеженою відповідальністю «Савік Шустер студіо». Про це «Детектор медіа» повідомила піар-директор компанії Карина Палаєва.

 

Новостворена компанія надалі вироблятиме проект «Шустер live» на замовлення телеканалу «Україна», а також працюватиме над соціальним та спортивним проектами. Перший ефір «Шустер live» у новому сезоні заплановано на 27 серпня.

 

За словами пані Палаєвої, весь технічний і творчий колектив продакшну не має наміру залишатися в «Істіл студіос», натомість разом із Савіком Шустером переходить працювати у новостворену структуру. Зокрема, у «Савік Шустер студіо» працюватиме головний продюсер Ольга Невська, головний редактор Дарка Чепак, шеф-редактор Володимир Долін, головний технічний продюсер Назім Бедіров, головний режисер Сергій Салма, головний оператор Дмитро Санін, а також хронікери «Шустер live». Загалом намір перейти до «Савік Шустер студіо» висловили 104 особи.

 

 «Ми розглядаємо варіанти оренди студійного приміщення й техніки, а також варіант побудови нової студії та купівлю технічної бази», – каже Савік Шустер.

 

Нагадаємо, компанію «Савік Шустер студіос» було перейменовано на «Істіл студіос» та розірвано відносини з паном Шустером. За словами ведучого, причиною розриву став конфлікт між партнерами – інвестором «Савік Шустер студіос» Мохаммадом Захуром та власником компанії «Поверхность ТВ» Віктором Самойленком. Партнером Савіка Шустера у новому проекті може стати компанія Бориса Фуксмана та Олександра Роднянського «Українська медійна група».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY