Росія відмовила у візі президенту Незалежної асоціації журналістів Грузії

12 Серпня 2009
18652
12 Серпня 2009
09:00

Росія відмовила у візі президенту Незалежної асоціації журналістів Грузії

18652
Росія відмовила у візі президенту Незалежної асоціації журналістів Грузії

Росія відмовила в отриманні візи президенту Незалежної асоціації журналістів Грузії Звіаду Почхуа, повідомляє російське інформагентство «Інтерфакс». Опротестувати рішення МЗС Російської Федерації він закликає Міжнародну федерацію журналістів та російських представників медіа.

 

До Росії Почхуа мав прибути, щоб виступити на заході для представників мас-медіа, де підніматимуться питання безпеки співробітників ЗМІ. Форум, що відбудеться у селищі Дагомис поблизу міста Сочі, організувала Спілка журналістів Росії під егідою Міжнародної федерації журналістів. У своїй доповіді Почхуа планував представити звіт про представників медіа, які загинули та постраждали на території Грузії під час війни з Південною Осетією.

 

Під час збройного конфлікту в серпні минулого року у Грузії загинули чотири журналісти. Напруженою лишається ситуація на території Абхазії та Південної Осетії. За інформацією Незалежної асоціації журналістів Грузії, у цих регіонах представники Міноборони та МЗС Росії обмежують пересування західних кореспондентів та перешкоджають перебуванню грузинських представників медіа. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18652
Читайте також
30.06.2009 11:54
Сергій Грабовський
, для «Детектор медіа»
23 165
07.05.2009 17:29
Наталия Геворкян, «Газета.ru»
12 256
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду