Людмила Добровольська вестиме новини на «Сіті»

5 Червня 2009
8667
5 Червня 2009
19:52

Людмила Добровольська вестиме новини на «Сіті»

8667
Людмила Добровольська вестиме новини на «Сіті»

З 6 червня вечірні випуски новин  на телеканалі «Сіті» вестиме колишня ведуча телеканалу «1+1» Людмила Добровольська. Про це «Детектор медіа» повідомила шеф-редактор новин каналу Людмила Король.

 

«Людмила Добровольська зараз не працює на жодному каналі, вона інформаційниця, я вважаю її професіоналом. Тому причин, чому б я могла її не запросити, я не можу вам назвати», - зазначила пані Король

 

 За її словами,  на Людмилу Добровольську покладаються ті ж завдання, що й на інших ведучих, а саме подавати ті новини, які «цікаві їм і мешканцям міста, де ми живемо». «Глядач повинен довіряти ведучому», - наголосила Людмила Король.  Поки що, повідомила вона, Добровольська працюватиме лише над новинами, проте в майбутньому можливі зміни.

  

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8667
Теги:
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 721
02.06.2009 09:03
Мария Старожицкая, «Профиль»
9 263
03.05.2009 21:36
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
10 186
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПРО ЗАВИСТЬ
5434 дн. тому
Непоклонник, ПРОЧИТАЙТЕ БЛОГ ОЛЬГИ ЗАХАРОВОЙ "ПРО ЗАВИСТЬ" - ЭТО ДЛЯ ВАС.
Непоклонник
5435 дн. тому
Отвратительная дама: злая и самовлюбненная
Шанувальник
5435 дн. тому
Добровольську дуже шаную. Ще коли для "1+1" все тільки починалося, вона влучно знайшла свою нішу. Від стилю одягу (класні краватки і сорочки) до особливого стилю подачі інформації - все було влучним і вчасним. Вона - оригінальна і професіональна ведуча. І доказом того є те, що чимало колег просто її копіюють. Людмило, не зраджуйте собі. Залишайтеся такою, як і є. На Вас приємно дивитися, Вас приємно слухати. Удачі Вам!
Сергей
5436 дн. тому
Единственно, что мне немного жаль, что для такого профессионала не нашлось места только как на Сити. Национальныеканалы не заинттересованы что ли в таких кадрах? В любом случае Добровольськой желаю удачи на новом месте.
нормальні плюсівці
5436 дн. тому
Дайте людині працювати, досить вигадувати нісенітниці, прекрасно Людмила пише, ефір веде суперово, людина дуже доброзичлива, чуйна і без зірки в лобі. Що за національна українська телевізійна жаба? Людмила розумничка і багато хто вбачає в цьому особисту образу.
СВЧ
5437 дн. тому
Если она коровисько, то Моська слониха на сносях, а чего ее на единицы взяли и до сих пор там еще держат, тоже не бином ньютона. Моська не хочешь чтобы люди о тебе узнали много интересного из этапов твоего славного пути, не клевещи на коллег, которым в подметки не годишься. Все это смахивает на базарные разборки, фу
щщщ
5437 дн. тому
Истерика понятна, потому что если Добровольская работает на городском канале, то на национальном должна быть по меньшей мере Катя Андреева. А там извините за выражение всего лишь Мосейчук.
зритель
5437 дн. тому
А вот этот последний пост - это уровень Телекритики, уважаемый НЕМО? Тут, я вижу, опять какие-то внутренние терки, личные симпатии и антипатии, и разговор отнюдь не о профессионализме. это правда, всем нравиться невозможно, и к Людмиле публика относится по-разному. Но для меня лично факт: смотреть и слушать ее намного приятнее, чем тех, кто остался сейчас на ее прежнем месте работы. Грустно, но ТСН я перестал смотреть совсем. Раньше с журналистами этого канала внутренне я мог спорить, мог соглашаться, но они заставляли думать. Сейчас в ТСН меня просто унижают тупым бессмысленным набором кадров (во всех смыслах слова). Ну а у тех, кто новости теперь представляет, характеристики ровно две: самовлюбленность и самодовольство. Чего о Людмиле никак не скажешь.
вау!
5437 дн. тому
Добровольская - самая лучшая. Хватить завидовать, господа злопыхатели. С возвращением в эфир! Ждем!
НЕМО
5437 дн. тому
А кто это позволяет себе грозить пальчиком? Или о Добровольской на Критике можно только хорошо? Мне, например, нет никакого дела до ваших Безулик (та хоть профессионал!) и Добровольской как ваших кумиров. Но если мифический заэкранный профессионализм кому-то греет душу, почему это должно радовать всех? Да, ее на экране уже перебор. Действительно отрицательный персонаж, и это мнение многих. Улыбка равна плевку в лицо. Уж извините, фанаты.
uedth67
5437 дн. тому
Кто это не может никак успокоиться? Ане Безулик палки в колеса ставили, камнями в спину бросали, теперь Людмиле покоя не даете. Вы так хотели избавиться от профессионалов, избавились, так сидите уже и молчите, барбосьи дети
Добровольской
5438 дн. тому
Уходя - уходи.
Коллега
5438 дн. тому
Людочка, ты умничка! А что касается текстов, то она их пишет просто на УРА!
Resta
5438 дн. тому
Да, и правда интересно, Докаленко Людмиле тоже ЗП платить не будет, как рядовым ситивцам, или создается каста избранных за неполученные деньги простолюдинов?
TT SS NN
5438 дн. тому
Неприятная, знаете, особа. Груба. А как сверкает глазами, поливая грязью Россию. Интересно, как земляки-одесситы относятся к ортодоксальной оранжевости этой ведущей? Сюжеты бы, что ли, снимала... Или программы делала. Где ПРОФЕССИЯ? Конферансье по суфлеру? Это можно год, два, ну три. А зрелой даме-журналистке ни строчки не написать за десятилетия? Даже неловко должно быть. Тем более среди сплошных соплюх в новостях.
nyapk
5438 дн. тому
Чергове підтвердження відомої істини, що професіонал не залишиться без роботи. Тому варто не паплюжити оточуючих, а самим підвищувати кваліфікацію, щоб бути затребуваним на ринку праці. {CENSORED}
зритель
5439 дн. тому
ЛЮДОЧКА, УДАЧИ ТЕБЕ! А ЗЛОПЫХАТЕЛЕЙ - НА ФИГ! ПРОДОЛЖАЮТ ЗАВИДОВАТЬ....
hooh!
5439 дн. тому
Так это для нее деньгами запасались,не выплачивая 2 месяца зарплату всем остальным?;)
Израиль Петрович
5439 дн. тому
Шо, опять? Надоела.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду