«Сіті» запускає проект журналістських розслідувань

5 Серпня 2009
35328
5 Серпня 2009
15:20

«Сіті» запускає проект журналістських розслідувань

35328
«Сіті» запускає проект журналістських розслідувань

Телеканал «Сіті» запускає проект журналістських розслідувань «Правда-сіті». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Правда-сіті» виходитиме щосуботи о 20.30. Виробництво проекту здійснює команда «Ранку-сіті». За форматом програма не передбачає участі ведучого (голос за кадром - Володимир Кукумань). «На відміну від інших програм журналістських розслідувань, "Правда-сіті" зосереджується на близьких кожній людині життєвих та побутових проблемах і ставить за мету розповідати людям про права кожного в різних конфліктних ситуаціях, що виникають у сфері обслуговування, побуті та інших галузях», - розповіли ТК у прес-службі каналу.

 

Перший випуск проекту розповідатиме про відпочинок дітей у таборах.

 

За інформацією прес-служби, «Правда-сіті» розрахована на глядачів віком від 30 до 70 років. Хронометраж проекту - 26 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35328
Читайте також
18.06.2009 16:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
9 724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду