Новим ведучим «Агентів впливу» стане Кирило Лукеренко

26 Березня 2009
28210
26 Березня 2009
12:04

Новим ведучим «Агентів впливу» стане Кирило Лукеренко

28210
Новим ведучим «Агентів впливу» стане Кирило Лукеренко

Новим ведучим проекту журналістських розслідувань «Агенти впливу» на телеканалі НТН буде Кирило Лукеренко - головний редактор публіцистичних програм каналу. Він замінить Артема Шевченка, який, як уже повідомляла «Детектор медіа», переходить на канал ТВі, де вестиме оновлену програму «Знак оклику».

 

Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі групи «Інтер». Перший випуск програми з Кирилом Лукеренком вийде в ефір 30 березня.

 

«Поки що ніякиз змін у форматі проекту не планується, - сказав ТК новий ведучий. - "Агенти впливу" йдуть нормально й виконують завдання, поставлені перед проектом. Що буде далі - подивимось». Він уточнив, що головним завданням є втримання рейтингових показників проекту. Зараз частка проекту становить близько 4% за аудиторією 14-54 (міста «50 тисяч+»), і надалі не повинна знижуватись.

 

Кирило Лукеренко очолює редакцію публіцистичних програм НТН з вересня 2008 року. До цього працював у компанії «НІС» (виробляє новини для «Інтера» і К1), у новинах Нового каналу (випусковим і шеф-редактором), у студії Олександра Ткаченка «Нова студія», в українській службі Бі-Бі-Сі тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28210
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
До_запитання2
5518 дн. тому
Спасибі редакції Телекритики за адекватну редцензурполітику :) :) :)
До_запитання
5518 дн. тому
Запитайте це, нешановане, у дружини та доньки Кирила. Швидкого Вам одужання! {CENSORED}
Запитання
5519 дн. тому
А чому Кирило не хоче вести програму про права сексуальних меншин? Це теж резонансно і автор в темі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду