Валентину Руденко, Людмилу Харів та інших радників Президента скоротили

5 Листопада 2008
20216
5 Листопада 2008
14:15

Валентину Руденко, Людмилу Харів та інших радників Президента скоротили

20216
Валентину Руденко, Людмилу Харів та інших радників Президента скоротили
Указом Президента України №997/2008 «Про деякі заходи щодо забезпечення скорочення видатків Державного бюджету України на утримання органів управління» скорочено низку посад у Секретаріаті Президента, зокрема й 17 штатних радників глави держави. Серед них Валентина Руденко, Людмила Харів, Віталій Кличко, Володимир Гришко та інші. Указ набув чинності 4 листопада.
 
За словами Олександра Семирядченка, радника глави Секретаріату Президента Віктора Балоги, він ще не отримав повідомлення від кадрового управління про те, чи підлягає скороченню, хоча припускає, що так. «Згідно Указом посади радників у структурі Секретаріату Президента скорочуються. Усі вони тепер мають працювати на громадських засадах. Усього буде скорочено 45 посад, і це, за словами Віктора Балоги, не лише вакансії, але й живі люди», - повідомив «ТК» пан Семирядченко.
 
Колишня ведуча каналу НТН Людмила Харів була радником Президента з лютого 2008 року. Заслужений діяч мистецтв, режисер, колишній керівник піар-служби «1+1», а згодом російського холдингу «СТС-Медіа», Валентина Руденко працює в команді Президента Ющенка з грудня 2005 року. У перший рік керувала Головною службою комунікації Секретаріату Президента, потім була переведена на штатну посаду радника глави держави. Поки що зв’язатись із пані Харів та пані Руденко, аби дізнатись, чи вони працюватимуть надалі на громадських засадах, не вдалося.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20216
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Генч
5659 дн. тому
А хто такая харя?
майор Випивайченко
5660 дн. тому
Чомусь до резюме цієї маларасєйської тьоткі не додали її бездарні ходіння в народ на 1+1, у яких прості селяни були розумнішими і кмітливішими за цю торбу з салом.
маша
5660 дн. тому
та не радійте передчасно, це їх поза людські очі скоротили. Все в них залишиться і кабінет імашина, а зарплату в іншому місті заплатять. Тьотя валя подружка катерини ющенко, та самі подумайте куди її знімуть?
Про тетю Рудю
5660 дн. тому
Какое счастье, что эта {CENSORED} тетя уже не сидит на шее плательщиков налогов! Надеюсь Руденко больше не будет "делать пиар" Ющенко. Пресса может заявить "Еще одного человека Роднянского оранжевые выбросили на улицу!" и будет права. Руденко - креатура Роднянского и Фуксмана (и Медведчука, естественно), долгие годы блокировавшая нормальный пиар и нормальные информационные акции Ющенко, выставляя его в невыгодном свете (хатынки, вышиванки и т.д.)
Из ДУС
5660 дн. тому
Чистая зарплата советника Президента Украины с набдавками и премией составляла в месяц 9-12 тысяч гривен.
опа
5660 дн. тому
Опа, Валя поплыла вниз по Удаю. Ничего, где-то за еврейчика зацепится кредиткой, как делала всегда
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду