Антона Степ’юка звільнено з ТВі

1 Червня 2009
18778
1 Червня 2009
12:54

Антона Степ’юка звільнено з ТВі

18778
Антона Степ’юка звільнено з ТВі

Редактора програми «Знак оклику» на телеканалі ТВі Антона Степ'юка звільнено. Про це ТК дізналася від нього особисто.

 

Про звільнення Антона повідомив на початку травня керівник проекту «Знак оклику» Артем Шевченко. «Випуск 9 травня вийшов уже без мене», - розповів ТК Антон Степ'юк.

 

«Мотивація мені зрозуміла - Артем Шевченко хоче бачити на моїй посаді іншу людину, з якою йому буде працювати комфортніше», - сказав Антон, висловивши подив щодо того, що його не було попереджено про звільнення заздалегідь, хоча б за 2 тижні. «Це верх неповаги, і так, на жаль, вчиняють з усіма людьми, чиїх послуг більше не потребують, - розповів він ТК. - Але відзначу, що на рівні топ-менеджменту такі кадрові рішення не віталися. Щодо мене та інших співробітників подальші дії саме завдяки втручанню топ-менеджменту були більш-менш людськими».

 

«Ми проаналізували роботу Антона і вирішили відмовитися від його послуг. Це моє спільне рішення із заступником редактора Вахтангом Кіпіані. Нас не зовсім влаштовував рівень його роботи», - пояснив причини звільнення Антона Степ'юка керівник «Знаку оклику» Артем Шевченко.

 

За його словами, посада редактора проекту протягом місяця залишається вакантною, і редагуванням займається особисто керівник проекту. Нового редактор «Знаку оклику» мають призначити до кінця цього тижня.

 

Антон Степ'юк прийшов на ТВі з проекту «За Вікнами» СТБ восени 2008 року. Нині він займається написанням власних проектів і розсилає пропозиції телеканалам. У проектах журналістських розслідувань Антон, за його власними словами, себе більше не бачить і хоче спробувати іншу нішу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18778
Читайте також
24.07.2009 12:56
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
10 424
23.04.2009 14:19
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
10 679
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Жмакін
5444 дн. тому
Антин, почему ты не держишься за юбку Юлии Жмакиной, которая привела тебя на ТВ? Попросись к ней на "5 канал"! Пусть она продолжит заниматься твоей карьерой! А то некрасиво получается: устроила тебя на ТВ и кинула. Теперь всякие Княжицкие с Артемами Шевченко и какиеим-то Кипиани пытаются тебе карьеру ломать.
Workaholic
5444 дн. тому
Антонище, не сдавайся! То, чем занимаются украинские каналы, это не журналистика. Твоё время ещё придёт!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду