Через переїзд до старого офісу на ТОНІСі не вийшли новини

11 Березня 2009
5443
11 Березня 2009
12:03

Через переїзд до старого офісу на ТОНІСі не вийшли новини

5443
Через переїзд до старого офісу на ТОНІСі не вийшли новини
На засіданні 11 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла зміни до ліцензії ВАТ «Телеканал ТОНІС» у зв’язку зі зміною фактичної адреси: була – вул. Ушинського, 40Б, стала – вул. Тупікова, 17.
 
Таким чином, телеканал ТОНІС повернувся з офісу холдингу «Медіадім» до свого старого офісу. Переїзд відбувся вчора, 10 березня. У зв’язку із цим 10 березня на ТОНІСі не вийшли в ефір два випуски новин «24». «Вчора ми переїжджали. І через те, що не працював сервер і робочі місця були не готові, відклався вчорашній вихід», – пояснила ТК в.о. головного редактора інформаційної служби каналу Ірина Король.
 
За словами пані Король, можливий варіант, що новини не вийдуть і сьогодні, 11 березня. «Але завтра вже стовідсотково все буде гаразд», – запевнила вона. Також вона наголосила, що ні про яке закриття новин на каналі наразі не йдеться.
 
Раніше, наприкінці лютого, як повідомили ТК джерела на каналі, колективу було запропоновано працювати за таким алгоритмом: половині колективу піти у місячну відпустку за власний рахунок; через місяць, коли вони повернуться з відпустки, у неоплачуваний відпочинок вирушить друга половина. Також джерела ТК зазначали, що співробітникам не виплачена заробітна плата за січень. Учора в. о. голови правління ТОНІСу Дмитро Тузов повідомив ТК, що по зарплаті за січень з колективом повністю розрахувалися.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5443
Теги:
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Генерал Тупіков
5495 дн. тому
Як би то вся справа була тільки в Княжицькому! Горе та й годі!
ntr
5495 дн. тому
Як би там не було, але з переїздом каналу на вулицю Генерала Тупікова, остаточно закінчилася авантюрна ера Княжицького.
Z
5495 дн. тому
А знаєте, як у народі називають вулицю Тупікова? Вулиця Трупікова... Теж симптоматично:)
ната
5495 дн. тому
Телеканал повернувсся до офісу в яком знаходяться дві студії. Тому переїзд з Ушинського є плюсом у творчосму плані.
111
5495 дн. тому
І відколи це у тузова знову позначка В.О:)))))
111
5495 дн. тому
Ну ТУзов бреше що виплатили ЗП за січень
111
5495 дн. тому
Ну ТУзов бреше що виплатили ЗП за січень
5495 дн. тому
Як це недивно, нова адреса повністю відповідає ситуації на каналі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду