ТОНІС запустить «Твою погоду», «Солодку казку» та «Фітнес-армію»

30 Липня 2009
21578
30 Липня 2009
13:04

ТОНІС запустить «Твою погоду», «Солодку казку» та «Фітнес-армію»

21578
ТОНІС запустить «Твою погоду», «Солодку казку» та «Фітнес-армію»

Телеканал ТОНІС запускає три нові проекти й уже оновив свій сайт: http://www.tonis.ua/.

 

За інформацією на сайті телеканалу, в новому сезоні на ТОНІСі стартує телепроект «Твоя погода». В ефірі каналу відбудеться конкурс серед дівчат, які захочуть спробувати себе в ролі ведучої погоди на ТОНІСі. Переможниця, яку буде визначено за результатами глядацького голосування, отримає постійну роботу ведучої на телеканалі.

 

Керівництво ТОНІСа сподівається, що «видовищне змагання вроди та кмітливості на тлі природних циклонів та підвищених температур приверне увагу великої кількості глядачів». Дату й час виходу проекту наразі не розголошують.

 

Окрім цього на телеканалі стартує ранковий проект «Фітнес-армія». В ньому дівчата з гурту «А.Р.М.І.Я» демонструватимуть глядачам ранкову гімнастику. Програма виходитиме по буднях о 7.15.

 

Також на ТОНІСі стартує дитячий проект «Солодка казка». Ведучими програми стануть Олеся Спелова та Дмитро Тодорюк. Декорацію студії зрозробила художниця Євгенія Гапчинська. «Протягом програми глядачі матимуть можливість послухати цікаві розповіді від телеведучих, після чого на всіх очікує перегляд улюбленого мультику», - йдеться на сайті телеканалу. «Солодка казка» транслюватиметься о 20.45.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21578
Читайте також
12.07.2009 13:07
Алла Котляр, «Дзеркало тижня»
18 171
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
5387 дн. тому
""Особенно сильный проект о погоде и утренняя зарядка. Страшитесь, конкуренты..." - Да они уже просто все всралыся со страху)))
Fisherman
5387 дн. тому
Интересно, тогда к чему лозунг зеленый канал,зеленые шары...порно канал вообщето надо оформить в красных цветах, фонари. По ночам порно с Армией и Никитиным показывать, чередуясь с Дашей и МASTA, перебивки с животными, чудненько получилось бы) Подарю тебе, солнце и снегааа,.....я несу весь мир в своих руках....все чем дорожу и что люблю, всё тебе дарю. Он так долго спал, а теперь ожииил,кажется я всегда тебя ждалаа, одного тебя я всегда ждалаа,Ниииикитин! P.S. Такой конкурс закатывали на заре Докаля, в конце концов победила Тала Калатай, Ирка Фролова...так что не обольщайтесь, вас быстрей отберут в джакузи пузыри пускать или в Большой)))) З.Ы. Грошей не буде, гроши получають тики никитинска братия, а люди пашут лишь потому, что сейчас хрен где на работу устроишся. З.З.Ы. Какое зверьЁ?! Тут Никитин своих зверушок привел, вот и их и надо пиарить!
Питання
5388 дн. тому
А проект казочки для дітей - це той, що забрала у звільненого журналіста?
Лена
5388 дн. тому
А,вы знаете, что Никитенские Усе грошики получили и за май и за июнь думаю и июль уже прокААААААлькулировали
MU
5389 дн. тому
Да, а коли будуть гроші? Квітень,Липень,Червень?
наблюдатель
5389 дн. тому
Победитель конкурса,ой держите меня, а куда пойдет нынешняя ведущая, лесом?Товарищи, а как же дети,зверье мое, для них и нас? Мы выросли на этих познательных программах,и, что теперь??? Клипы по двадцать раз одни и теже с неугомонным мальчиком?? Мрачненькая картинка.Бред какой то.... Куда смотрят ваши инвесторы?
ivan
5389 дн. тому
Боже,що роблять з Тонісом!? нікітін піаре своїх "зірочо" безкоштовно!Ділять людей на своїхі і не своїх... Куди тільки Костерін дивиться? Знову тебе володя з носом залишать!
А ну тихо всем! :)
5389 дн. тому
Никитин это не просто так, он с личным психологом работает :)))) Без оценки Михаила Михаиловича ни одно направление не проходит...:)))))) И ишо вопросец: "Где деньги, Зин"????
odnajdy
5389 дн. тому
Было неплохое время, когда "Тонис" стал интересен, как "нишевый" - типа наш Энималз... А теперь, - станет полное Г..., благодаря "специалисту" Никитину... М-дя...
Поет Луканофф
5389 дн. тому
Прадюссєр Нікітін дівчаток збира, При чому тут кастинг? У ліжко пора!
мажліва
5389 дн. тому
ну активної ранкової гімнастики давно вже не було, а вечірня казка "від Гапчинської" це теж щось свіже та оригінальне. подивимось... а як щодо решти ефірного часу? невже планується робити другий М1? як коротко можна буде охарактеризувати оновлений ТОНІС? Наприклад, Інтер - для тих, кому за 60; 1+1 - середній вік, середній клас; Новий - молодняк; ICTV - чоловічий; СТБ - домашній; ТРК Україна - back in USSR. а який буде бренд Тоніса на цьому фоні? га? ніпанятна
Некст
5389 дн. тому
Удачи, ребята! Посмотрим, как сыграет никитинская переформатировка.
piton
5389 дн. тому
Только зачем кастинг устраивать? В нашем государстве уже есть всенародная любимица - Вера - скромная служащая Укрзалізниці. Предложили бы ей эту подработку...
piton
5389 дн. тому
Особенно сильный проект о погоде и утренняя зарядка. Страшитесь, конкуренты...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду