На ТОНІСі стартує хіт-парад кліпів «Твій хіт»

31 Липня 2009
22845
31 Липня 2009
11:55

На ТОНІСі стартує хіт-парад кліпів «Твій хіт»

22845
На ТОНІСі стартує хіт-парад кліпів «Твій хіт»

ТОНІС запускає інтерактивний хіт-парад кліпів «Твій хіт». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Згідно з повідомленням, у програмі, окрім демонстрації кліпів, вітчизняних виконавців, буде проводитись професійна оцінка вокальних, хореографічних та сценічних навичок виконавців. Оцінювати українських зірок буде ведучий програми, учасник гурту D.Lemma - МASTA. Також в програмі розповідатимуться про новітні технології сучасної шоу-індустрії.

 

Проект виходитиме по буднях о 17:00.

 

Нагадаємо, раніше ТК повідомляла про запуск на ТОНІСі проектів «Кіно з Дашею Астаф'євою» та «Фітнес-армія»   з  ведучими Дашею Астаф'євою та гуртом «А.Р.М.І.Я», продюсером яких є генеральний продюсер каналу Юрій Нікітін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22845
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mefisto
5385 дн. тому
Люди гибнут за канал, люди гибнут зааааа кааанааааалллл.... Ну и кто там правит бал?
Fisherman
5386 дн. тому
Интересно, тогда к чему лозунг зеленый канал,зеленые шары...порно канал вообщето надо оформить в красных цветах, фонари. По ночам порно с Армией и Никитиным показывать, чередуясь с Дашей и МASTA, перебивки с животными, чудненько получилось бы) Подарю тебе, солнце и снегааа,.....я несу весь мир в своих руках....все чем дорожу и что люблю, всё тебе дарю. Он так долго спал, а теперь ожииил,кажется я всегда тебя ждалаа, одного тебя я всегда ждалаа,Ниииикитин!
New pop
5387 дн. тому
А что, никитинские в хит-парадах будут занимать непризовые места???
Дінаp
5388 дн. тому
бу-га-га! обизательно посмотрите "Твой хит" - большей оборжаки трудно придумать, а дизайн ваще отвал башки!!!!
Сергій
5388 дн. тому
щось тоніс переходить з інформаційно-документального на інформаційно-розважальний канал
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду