Казбек Бектурсунов каже, що ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України (ОНОВЛЕНО)

4 Лютого 2009
16217
4 Лютого 2009
22:59

Казбек Бектурсунов каже, що ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України (ОНОВЛЕНО)

16217
Казбек Бектурсунов каже, що ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України (ОНОВЛЕНО)
Радник київського мера та керівник неформального об’єднання муніципальних ЗМІ «Київський медіа холдинг» Казбек Бектурсунов вважає, що «дискредитація його імені у сумнівних інтернет-виданнях перш за все пов'язана з його професійною діяльністю і має виключно протизаконний характер». Про це він сказав газеті «Хрещатик», що входить до так званого «Київського медіахолдингу».
 
Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», за фактом вимагання у Казбека Бектурсунова 250 тисяч доларів порушено кримінальну справу. Затримані головний редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов та неповнолітня студентка Анастасія, яку відпустили під підписку про невиїзд. За інформацією джерел «ТК», підтвердженою публікацією газети «КоммерсантЪ», проводиться дослідча перевірка щодо фактів розбещення неповнолітньої, оскільки підозрювана повідомила, що Казбек Бектурсунов начебто мав із нею інтимний зв’язок, коли вона була у віці 14-15 років.
 
 «Я не маю жодного відношення до тих фантастичних звинувачень, які поширює затриманий злочинець, «зливають» співробітники МВС та із задоволенням тиражують недобросовісні малопрофесійні журналісти, — сказав Казбек Бектурсунов. - Елементарно порушується таємниця слідства. Зрозуміло, я ніколи не здійснював протиправних дій і не порушував жодного закону України. Спільники злочинця все ще на волі та продовжують шантаж за допомогою розміщення такого роду публікацій. Наразі ведеться розслідування».
 
«Я не пішов на повідку у злочинних вимагачів, а звернувся до тих органів, які зобов'язані стежити за правопорядком і захистом громадян від подібних елементів. Думаю, що вся ця метушня щодо моєї дискредитації пов'язана з моєю професійною діяльністю», — цитує газета пана Бектурсунова. Свою позицію радник мера планував озвучити на прес-конференції 5 лютого, проте сьогодні було оголошено про її перенесення на невизначений час. «Детектор медіа» продовжує стежити за ситуацією.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16217
Читайте також
24.02.2009 18:51
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 276
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
лолита
5566 дн. тому
это правда!!!! мааамааа!!! он и меня тр.... ул!!!караул!!! в сизо его, на полгодика к браткам!!!
Олег
5566 дн. тому
Повністю підтиримую попередніх двох коментаторів. За одним уточненням - це хамло має дуже мінімальний стосунок до казахської культури. Щоб не ображати цензуру, напишу так - він звичайний, але особливо хамський КЦП.
знаток
5566 дн. тому
Алекс, считайте, что вы - мой большой друг. Ибо наши мнения в отношении этого казахского мудла совпадают более чем. Кстати, уважаемый, а вы обратили внимание на глубокий комментарий этой "жертвы", в смысле, узкоглазого? Я не нарушал закон и не совершал вообще противоправных действий. Но конкретно, что не трахал малолетку - не сказал. А почему? Потому как знает, рыло, что касетки менты уже посмотрели. Может, по его, недоразвитым законам считается нормально, что сорокалетнее мурло может поиметь 15-ти летнюю пипетку, которая еще и паспорта-то не имеет. Но вот незадача: в Европе так не принято. И теперь, кстати, вот что: даже если девочка откажется от своих свидетельств - уголовку против Казбека возбудит прокуратура. Это, как и более тяжкие праступления - ее прерогатива в обвинительных функциях. Эх, не послушал Казбечина добрых людей, не свалил на родину. Суши, падло, сухари!!!
Алекс
5566 дн. тому
Надо непременно отслеживать развитие этой истории. Не надо недооценивать значимости этого типа. Он, конечно, не министр и даже не секретарь Киеврады, но доказав, что это ЧУДО - аморальное существо, будет легче показать истинное лицо столичной власти. Лично я не люблю БЮТ, равно как и всех остальных политикашек-промокашек, но мне кажется, что такой персонаж как Казбек, как минимум достоин позорного изгнания из нашей страны за все его высказывания о ней. Да и вообще, он ведь сам-то как раз и есть непрофессионалом! В чем заключается его креатив? Короче, почему мы позволяем иносранцам приезжать и гадить нам в тарелки за наши же деньги?.. Чем дольше так будет происходить, тем больше они будут приезжать, тем меньше мы будем себя уважать. А тут вот такой замеательный случай: "головка говнохолдинга" сам и облажался. Ну просто грех с нашим полуеврейским менталитетом не воспользоваться этим! Дерзайте, зодчие слова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду