Бектурсунов судитиметься з виданнями, що поширювали інформацію про його причетність до розбещення неповнолітньої

5 Лютого 2009
13192
5 Лютого 2009
15:55

Бектурсунов судитиметься з виданнями, що поширювали інформацію про його причетність до розбещення неповнолітньої

13192
Бектурсунов судитиметься з виданнями, що поширювали інформацію про його причетність до розбещення неповнолітньої
Радник київського міського голови Казбек Бектурсунов заявив, що подасть судові позови на всі засоби масової інформації, які поширювали «свідомо неправдиву інформацію, спрямовану на його дискредитацію», повідомляє «Хрещатик».
 
 «Я діятиму в суто правовому полі і подам судові позови на всі засоби масової інформації, які протягом декількох днів дискредитували мене», — зазначив Казбек Бектурсунов. - Також судові позови будуть спрямовані і на деяких співробітників МВС, які сприяли «зливу» інформації і розповсюдженню її серед засобів масової інформації». За його словами, загальна сума компенсацій становитиме не менше 250 тисяч доларів США. Отримані гроші він планує скерувати до українських правозахисних фондів. До яких саме ЗМІ позиватиметься пан Бектурсунов, не уточнюється.
 
Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», за фактом вимагання у Казбека Бектурсунова 250 тисяч доларів порушено кримінальну справу. До міліції, згідно з інформацією джерел, звернувся сам пан Бектурсунов, заявивши про вимагання у нього грошей. Під час передавання грошей були затримані головний редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов та неповнолітня студентка Анастасія, яку в той самий день відпустили під підписку про невиїзд. 5 лютого було відпущено під підписку і Романа Кислова. За інформацією джерел «ТК», підтвердженою публікацією газети «КоммерсантЪ», проводиться дослідча перевірка щодо фактів розбещення неповнолітньої, оскільки підозрювана повідомила, що Казбек Бектурсунов начебто мав із нею інтимний зв’язок, коли вона була у віці 14-15 років. Тим часом у газеті «Сегодня» з’явилось повідомлення із посиланням на заяву самої підозрюваної, де вона стверджує, що не давала таких свідчень міліції, а інформація про розбещення не відповідає дійсності. Казбек Бектурсунов заперечує свою причетність до будь-яких протиправних дій і стверджує, що його намагаються дискредитувати.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13192
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вітас babayu
5562 дн. тому
Ви певно не спілкувались з Казбеком, якщо маєте таку думку
Petro
5564 дн. тому
мутная какая-то история... Никаких доказательств, ни минимально обоснованных суждений... Кто-то захотел Казбека подставить - и у него почти получилось... А так вышло как всегда в украинских ЗМИ - ГОРА РОДИЛА МЫШЬ! Все в говне...
Алекс
5566 дн. тому
Панове! Ага! Він такий освідчений, що так і не спромігся створити хоча б одне більш-менш серйозне видання або канал. Він не навидить Україну! Звісно, ненависть властива освіченим людям. Поносіть шлейф за своїм занюханим казбеком, глисти.
юстас - всем
5566 дн. тому
жарких - генератор идей, ага. кстати, суд закрыл кислова. http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/3457/news/1233850898.html
babay Алексу
5566 дн. тому
Панове, що б не робив пан Бектурсунов, хочу сказати: 1. Він - не казах 2. Щодо "чурки" - Казбек вдесятеро більш освічений, ніж 2\3 людей, які тут пишуть. 3. А вся фігня навколо - не дуже вдалий PR
Алекс
5566 дн. тому
Шантажисты туповатые какие-то получились. Ни на кого казах в суд не подаст! Так смешно, с чуркой поступили так, как он поступает всегда - попытались кинуть. Ну разве у кого-нибудь есть сомнения, что он запачкан? Еще раз столичные журналюги продемонстрировали свою никчемность, продажность и ссыкливость. Мне нравится этот рупор - Хрещатик. Сидит там какой-то генератор идей типа Завгороднего или Жарких и пыжится. Вот мне интересно, что они все будут делать, когда казах бежит на родину? А ему осталось немного. Вообще, политические репрессии - оч страшно, но относительтно некоторых, собственно, почти всех политиков и чиновников отечественного посола, весьма приемлема.
правда.есть
5566 дн. тому
скажу так: если бы тарас загородний не кидонул большинство интернет-сайтов на деньги, то они бы не подымали такой бучи
Богдан
5566 дн. тому
Имена и так изветсны. "Сливняки" Ельцов и Речинский. Посомтрите, что они вытворяют на своих сайтах на орд и теме. Они тоже участники схемы.
Миха
5566 дн. тому
Провал шантажистов - на лицо! Соратникам Кислова нанесен удар, осталось опубликовать их фамилии...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду