Комісія Київради хоче знати, хто такий Бектурсунов, і все-таки призначити керівників комунальних ЗМІ

12 Грудня 2008
6332
12 Грудня 2008
18:21

Комісія Київради хоче знати, хто такий Бектурсунов, і все-таки призначити керівників комунальних ЗМІ

6332
Комісія Київради хоче знати, хто такий Бектурсунов, і все-таки призначити керівників комунальних ЗМІ
Постійна комісія Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних, міжнародних зв‘язків та інформаційної політики заслухала звіт Головного управління з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю про стан комунальних ЗМІ, якого вимагала на минулому засіданні. Щоправда, як уточнив голова комісії Олег Качкан, це був не зовсім звіт, а радше інформація.
 
«В управління є проблеми. Воно не зовсім впливає на комунальні ЗМІ. Керівник управління – виконувач обов’язків», - пояснив «ТК» Олег Качкан.
 
За підсумками почутого комісія доручила профільному управлінню підготувати протягом двох тижнів усі необхідні документи для зміни порядку проведення конкурсу на заміщення посад керівників столичних комунальних ЗМІ та проект рішення про оголошення такого конкурсу. Член комісії Олег Медведєв (фракція Блоку Юлії Тимошенко) прогнозує, що комісія ініціюватиме винесення цього питання на розгляд сесії Київради у січні 2009-го року.
 
«Політичний розклад у комісії дозволяє достатньо легко прийняти таке рішення. Добитися включення питання до порядку денного сесії буде куди складніше. Тому що на сьогодні найбільша кількість голосів, яку набирали критичні щодо Леоніда Черновецького рішення, становила 59-60», – сказав Медведєв.
 
Також деякі члени комісії вирішили з’ясувати юридично-формальний статус редника міського голови Казбека Бектурсунова, який фактично керує об’єднаними у віртуальний «Київський медіахолдинг» муніципальними засобами масової інформації та новими ЗМІ, неофіційно придбаними Леонідом Черновецьким.  Для з’ясування цього питання мерові надішлють депутатський запит.
 
Голова комісії, представник Блоку Леоніда Черновецького Олег Качкан, не погодився із деякими позиціями критики колег-опозиціонерів. «Зокрема я не згоден, що платники податків не повинні читати про святкування Дня народження мера на 16 шпальтах комунальних газет, - сказав він «ТК». – Я вважаю, що це нормально, і нічого страшного в цьому немає. Черновецький – голова міста, і не кожен день у нього День народження». Натомість, погодився пан Качкан із тим, що «деякі матеріали в комунальних ЗМІ є дзеркально однаковими – такі самі заголовки, такий самий зміст, таке враження, що писав той самий кореспондент». Таку ситуацію голова комісії назвав ненормальною, зазначивши, що «кожен колектив ЗМІ має по-своєму писати навіть про однакові факти».
 
«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6332
Читайте також
27.11.2008 16:48
Евгений Минко
18 573
08.10.2008 11:55
Інститут політики, для «Детектор медіа»
17 051
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5614 дн. тому
Медведеву никак не терпиться втулить свою жену Лену Кириченко куда то. Вот и старается. Запрос дурацкий, поскольку на новій год глядя никто трудоустройством жены Медведева не будет..Казбе там надолго
Я!
5615 дн. тому
«Зокрема я не згоден, що платники податків не повинні читати про святкування Дня народження мера на 16 шпальтах комунальних газет..." Я, как плательщик налогов, тоже не согласна!!!! Я хочу читать про день рождения мера, он у него все таки не каждый день, на 17 страницах, нет, даже на 20... 30... 40... Некоторые меня спросят: "А много не будет?" Так я отвечу: "Много не будет!" Хочу читать, упиваться, наслаждаться, развиваться... Хочу, чтобы именно такими радостными, интеллектуальными материалами были заполнены страницы газет, эфиры радиостанций и телеканалов! Так хочу не я. Так хочет бог! Космос рулит)))))))
Олег
5615 дн. тому
...«деякі матеріали в комунальних ЗМІ є дзеркально однаковими – такі самі заголовки, такий самий зміст, таке враження, що писав той самий кореспондент»... Ха-ха, ні хрена в цих паскудних "хрещатиках", "вечірніх києвах" і "українських столицях" не міняється, як забивали шпальти усіх трьох, з дозволу сказати, газет сміттям одного автора, так і забивають. А обколотий чурбан втюхує це все обнюханому космосу як медіа-продукт найвищого рівня. Блін, кияни,доки ви будете терпіти на своїй шиї цих зайд, це шматалайство? Я хренію з нашої столиці...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду