Інформація про закриття cправи, в якій фігурує Казбек Бектурсунов, не підтвердилась

12 Лютого 2009
10614
12 Лютого 2009
12:52

Інформація про закриття cправи, в якій фігурує Казбек Бектурсунов, не підтвердилась

10614
Інформація про закриття cправи, в якій фігурує Казбек Бектурсунов, не підтвердилась

Прокуратура міста Києва не закривала кримінальних справ, у яких фігурує радник мера Києва Казбек Бектурсунов. Про це у інтерв’ю газеті «Факти» повідомила прес-секретар прокурора Києва Мирослава Мушка. Пізніше вона особисто підтвердила це у коментарі «ТК».

 
Нагадаємо, раніше Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив про те, що прокуратура міста Києва закрила кримінальну справу за фактом розбещення неповнолітньої. За словами пані Мушки, прокуратуру міста «дивує те, що деякі підлеглі надають своєму міністру недостовірну інформацію». Дійсно, обидві кримінальні справи (і стосовно здирництва, і стосовно розбещення неповнолітньої) минулого тижня були витребувані міською прокуратурою, однак не для закриття чи припинення. Через значний суспільний резонанс вони були передані з провадження Шевченківського райуправління міліції до Київського головного управління МВС .
 
Нагадаємо, 3 лютого Шевченківським РУ ГУ МВС у місті Києві було порушено кримінальну справу за фактом вимагання грошей у Казбека Бектурсунова, а 5 лютого – за фактом розбещення неповнолітньої (за непоширення цієї інформації начебто і вимагалися гроші у пана Бектурсунова).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10614
Читайте також
24.02.2009 18:51
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 276
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правосудие
5558 дн. тому
Да уж... Все равны перед законом - но некоторые "равнее"
5558 дн. тому
У Вінницькій області співробітники міліції ЗАТРИМАЛИ 35-річний чоловіка, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх, повідомляє УНІАН. Як повідомили в центрі громадських зв'язків УМВС у Вінницькій області, житель Шаргородського району два роки тому почав жити з жінкою, яка мала трьох неповнолітніх дітей від попереднього шлюбу. Підозрюваний, раніше тричі судимий за крадіжки, скориставшись тим, що жінка працювала вахтовим методом на будівельних об'єктах в Києві і по два тижні на місяць не бувала удома, почав спокушати 15-річну дочку сусідки, а потім двох приймальних дочок і приймального сина. Діти боялися сказати комусь з дорослих про насильство через погрози про вбивство з боку підозрюваного. Через деякий час, мати потерпілих дізналася про насильство і звернулася в міліцію. За цим фактом порушена кримінальна справа за ознаками ст. 156 ч. 2 (розбещення неповнолітніх) і ст. 153 ч. 3 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом відносно осіб, що не досягли статевої зрілості) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.
Правда
5559 дн. тому
Казбек Бектурсунов как «лицо» киевской власти. (документы)
http://www.ord-ua.com/categ_1/article_53845.html
Митёк
5559 дн. тому
ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ!!!!
Талина
5559 дн. тому
За что?!!!! За правду?!!!
Сколько тогда исков должны подать на медиахолдинг, которым эта {CENSORED} руководит? Кошелек Казбека выдержит или еще доворует у киевлян?
суд
5559 дн. тому
когда казбек подаст а суд на ТК
Талина
5559 дн. тому
Неужели будет справедливый суд?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду