Підозрюваного у шантажі Казбека Бектурсунова відпустили

5 Лютого 2009
11259
5 Лютого 2009
11:10

Підозрюваного у шантажі Казбека Бектурсунова відпустили

11259
Підозрюваного у шантажі Казбека Бектурсунова відпустили
Шевченківське районне управління Міністерства внутрішніх справ відпустило під підписку про невиїзд Романа Кислова, якого затримали під час отримання грошей від радника мера Києва Казбека Бектурсунова. Про це повідомляє газета «Хрещатик».
 
Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», за фактом вимагання у Казбека Бектурсунова 250 тисяч доларів порушено кримінальну справу. Затримані головний редактор сайту «Громадська прокуратура України» Роман Кислов та неповнолітня студентка Анастасія, яку відпустили під підписку про невиїзд. За інформацією джерел «ТК», підтвердженою публікацією газети «КоммерсантЪ», проводиться дослідча перевірка щодо фактів розбещення неповнолітньої, оскільки підозрювана повідомила, що Казбек Бектурсунов начебто мав із нею інтимний зв’язок, коли вона була у віці 14-15 років. Сам пан Бектурсунов стверджує, що не порушував законів, а витік інформації з правоохоронних органів спрямований на його дискредитацію, пов’язану з професійною діяльністю.
 
Також газета повідомляє, що Роман Кислов є громадянином Росії і раніше судимим.  Як йдеться у повідомленні, у ніч з 4 на 5 лютого Роман Кислов продовжував погрожувати Казбеку Бектурсунову завданням збитків його життю і здоров'ю.
 
«Сьогодні я переніс свою прес-конференцію в агентстві «Інтерфакс» через те, що пишу заяву в прокуратурі міста Києва з вимогою захистити мене і моїх близьких від переслідувань вимагача та притягати до кримінальної відповідальності працівників міліції, винних у розголошенні матеріалів досудового слідства», – цитує газета пана Бектурсунова.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11259
Читайте також
24.02.2009 18:51
Валерий Зайцев
, для «Детектор медіа»
19 276
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Борман
5558 дн. тому
Алексу. Отправлю в Гестапо. Наивняк, менты тут же бы взяли казаха за жопу и продали материалы, куда больше, чем 20000 мертвых президентов. Кислов, что лох? Говоря ментовским языком, разработал и провел комбинацию, загарпунил сладкого растлителя и все отдай хищникам за спасибо. Попробуй проживи без бабла, особенно сейчас, получиться. ФИГ. Зло нематериально, деньги универсальное мерило стоимости. Даже большевики не отменили их хождение. Ничего лучшего пока не придумали. Отож!
Мент Алексу
5565 дн. тому
Ну, глумиться-то Казбек теперь долго не будет. Пока он из дерьма выскочит, мы его так обдерем - в одних трусах уйдет, уж будьте уверены, гггг
Алекс
5566 дн. тому
Да, юстас, вы правы, но если взять во внимание личность казбека, то ей могло быть и 13 лет. Почему ждала? Ну так девочки нынче такие умные и далекосмотрящие. Думаю, менты ничего не сливали, а кто-то другой.
юстас алексу
5566 дн. тому
откуда у вас информация за 15 лет? да перестаньте, ага. и где она была с компроматом три или четыре года? да и казах в заявлении (телекритика цитировала ранее) говорит, что отношения начались в августе прошлого года. представляю -- бггг - что ему теперь жена устроит) проблема все же в другом. в том, что человек, пуская и казбек, пришел в милицию за помощью, а менты сделали то, что обещали сделать шантажисты. Думаю, что в следующий раз в аналогичной ситуации шантажируемый будет или платить или валить шантажистов, но уж никак не в милицию обращаться
Алекс юстасу
5566 дн. тому
В эксклюзивном комментарии для "Сегодня" начальник пресс-центра ГУБОП МВД Украины Елена Мельник заявила следующее: "Никаких принудительных показаний сотрудники УБОП давать никого не вынуждали – это однозначно. Мы отреагировали на заявление Бектурсунова, нормально провели операцию, в результате которой задержали двоих подозреваемых. Затем расследование было поручено Шевченковскому райуправлению милиции. Давление на Анастасию не оказывалось. Действовали строго по закону". - ВОТ ЭТО ДА, ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ЭКСКЛЮЗИВНЫЙ КОММЕНТАРИЙ. Просто свет журналистики!
Алекс юстасу
5566 дн. тому
Ув., Юстас, ну что вы в самом деле? Что вы думаете, Казбека не поддержат в дружественной бело-голубой газете. Ну хорошо, не растлевал он эту Настю, была она не против совокупления, но все равно, ей было 15! Далее. Менты и Кислов очевидно уроды, но неужели, если бы мусора хотели прищучить Казбека, они занимались бы такой ерундой? Достаточно поймать его синим, когда он либо по городу мчиться на своей тарантайке за кучу зеленых, либо когда он лазит по шлюхам и об этом во весь голос орет в такси! Конечно, щас все заберут свои заявления. Настю отпустят, как незнавшую, что творявшую, Казбек выскочит из дерьма еще и глумиться будет да и Кислова потом отпустят совсем, а не под подписку. Но чует моё сердце, что Казбек трохи очканул все-таки. Как-то он больно поутих и стал похожим на мальчика, который пустил шептуна, а теперь думает: учуют али нет! Кстати, а никто не знает этой Насти? Она ведь уже подросла?
юстас алексу
5566 дн. тому
а почему вы решили, что там есть что передавать, а? http://www.segodnya.ua/news/14002947.html
Алекс
5566 дн. тому
Кислов такой же неудачник как и Казбек! Продался! Круче было бы просто демонстративно передать видеоматериалы ментам и следить за развитием событий. Дурачьё, бабло - зло! По ходу, эти два штемпа просто сводят еще свои кацапские тёрки на нашей хлебосольной земле. Брысь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду