Генпрокурор наказав поновити кримінальну справу за фактом протидії журналісту Альоні Кочкіній

10 Лютого 2009
28571
10 Лютого 2009
14:20

Генпрокурор наказав поновити кримінальну справу за фактом протидії журналісту Альоні Кочкіній

28571
Генпрокурор наказав поновити кримінальну справу за фактом протидії журналісту Альоні Кочкіній
Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності не розглядатиме 11 лютого питання щодо відсутності ефективного нагляду за проведенням досудового слідства у кримінальній справі за фактом протидії журналісту Кочкіній Альоні у здійсненні законної професійної діяльності журналіста, оскільки поновлено кримінальну справу. Про це «Детектор медіа» повідомив завідувач секретаріату комітету Ярослав Василькевич.
 
«На адресу голови комітету надійшов лист від генерального прокурора України Олександра Медведика, в якому він повідомив, що у зв’язку з неповнотою розслідування це процесуальне рішення 03.02.2009 Генеральною прокуратурою України скасовано, а в справі надано вказівки щодо повного, об’єктивного і всебічного дослідження обставин події. Хід досудового слідства Генеральною прокуратурою контролюється», – зазначив завідувач секретаріату комітету.
 
Керуючись рішенням Конституційного суду № 4РП/2000 від 11 квітня 2000 року, згідно з яким народні депутати не мають права втручатися у хід розслідування кримінальних справ конкретних осіб, комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності переніс розгляд питання щодо журналістки Альони Кочкіної на березень 2009 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28571
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
красапет на окружную
5556 дн. тому
Эко штырит {CENSORED}! Кочкина молодец! Думаю скоро где-то в политике появится.... Кто-то ее раскручивает, появляется редко но блин МЕТКО...Респект Алене
красапета
5556 дн. тому
Я в шоке... Кочкина.... журналист.... вы че прикалываетесь? Она писать никогда не умела.... горняк какой-то по образованию. Выехала только на том, что у Стогния чуток почислилась на работе. Вообще считаю ниже плинтуса писать о ткаких малоизвестных личностях... фу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду